Dikke lul zuigen geile blote billen

dikke lul zuigen geile blote billen

Ik duwde hem omver vlak nadat hij zijn spijkerbroek had uit gedaan. Ik rolde totdat ik op mijn buik lag, en ik raakte hem aan. Hij pakte mijn polsen en drukte mij tegen de grond. Ik voelde zijn lies tegen mijne. En wat wou jij nou wat ik ging doen, klein broertje van me? Ik slikte en zei: Ik heb geoefend met een banaan, en ik heb glijmiddel bij me.

Ik draaide mijn hoofd en keek in zijn groene ogen. Zijn mond stond open en was in shock, hij keek me aan alsof ik een vreemdeling was. Met mijn bevrijde handen, duwde ik mijn onderbroek naar beneden zodat hij mijn kont kon zien. Ik ben geen homo. Wat Nog beter is, is dat ik jou broer ben. Jij slaapt elke nacht met mij in onze slaapkamer. Stel je voor dat ik je een pijpbeurd geef, of dat jij mijn strakke kont kunt neuken wanneer je wil. Ik wil dat je het doet voor mij, Marco.

Ik zal je eerst pijpen als je wilt. Sorry… maar dit kan echt niet. Terwijl hij zijn ogen bedekt had, wreef ik met mijn hand over zijn lul door zijn Boxer heen. Hij deinsde terug van verbazing. Ik trok zijn benen naar me toe en trok mijn boxer uit. Ik ging dicht tegen hem aanzitten. Ik had de tent van te voren al dicht gedaan, zodat hij niet snel weg kon gaan.

Je bent mijn grote broer, en ik wil jou. Ik streelde met mijn vingers over zijn eikel heen, en merkte dat zijn lul begon te groeien. Zelfs in het donker voelde ik zijn groene ogen branden. Ik wist dat hij aan het vechten was met zichzelf. Hij was altijd geil, ik had zijn lul in mijn hand, en hij wist niet welke keuze hij nu moest maken.

Zijn handen lagen op mijn schouders, maar hij kon er niet toe komen om me weg te duwen. Ik kuste zijn borstkas en zakte langzaam naar beneden toe. Ik hield zijn lul vast zodat hij niet ineens weg kon. Mijn gezicht was in de buurt zijn lies en nam zijn lul in mijn mond. Ik had dit al geoefend op een banaan. Zijn lul gleed in mijn natte, geile mond. Ik had dit beoefend, genaamd: Zijn lul had direct dezelfde grootte gekregen als de vrucht waar ik mee had geoefend, dus ik was in staat om zijn lul een flink eind in mijn mond te krijgen.

Ik pakte hem bij zijn billen vast en bewoog hem heen en weer totdat hij begon te stoten in mijn mond. Ik nam hem zo diep mogelijk in mijn keel als ik kon. Ik voelde zijn vingertoppen op mijn hoofdhuid. We zijn broers, en een broertje moet zijn grote broer helpen. Ik pakte de band van zijn boxer en trok hem naar beneden.

Nu kon ik zijn ballen voelen, en ik zoog er kort op voordat ik weer terugkeerde naar zijn lul. Hij kreunde, pakte mijn achterhoofd vast en stootte zijn lul diep in mijn keel.

Ik hield mijn adem in, want het voelde alsof ik stikte. Ik kon niet met zijn dikke lul in mijn mond te spreken, dus ik knikte mijn hoofd. De tranen gleden over mijn wangen door het kokhalzen.

Na een tijdje duwde hij me naar achteren, weg van zijn lul. Je wilt dat ik jou ga neuken, dan zal ik jou ook eens goed gaan neuken. Hij rukte zijn boxer uit en ging achter me staan. Ik spreidde mijn billen opnieuw, en hij leidde zijn lul naar mijn anus. Hij plaatste zijn eikel voor mijn anus, en ik grijnsde van oor tot oor. Het ging nu eindelijk gebeuren! Zijn lul begon langzaam bij me naar binnen te glijden. Hij begon hem naar binnen te drukken wat erg pijnlijks was.

Je wilde dat ik je ging neuken, dus ik ga jou neuken. En ook goed diep en hard. Je bent mijn slet. En ik ga je neuken hoe ik wil. Ik voelde zijn nagels in mijn heupen. Hij duwde zijn lul in mij met harde stoten. Mijn lul in je strakke kleine ass? Al snel kon ik zijn schaamhaar tegen mijn billen aanvoelen. Je bent strakker dan al die kutjes die ik al heb gehad. Ik ga van jou aanbod gebruik maken en ga jou gebruiken wanneer ik wil.

Ik voelde zijn lul hard heen en weer in me stoten. Ik riep zijn naam, en hij zei: Hij duwde mij naar voren zodat ik op mijn knieën kwam te zitten. Hij hield mijn heupen vast en, begon mij in een regelmatig tempo te neuken. Ik ga zo veel te snel klaarkomen. Het is een goede zaak. Een strak jongenskutje is erg geil om te neuken. Toen trok hij zijn lul uit me, en leunde voorover op mij. Mijn kont deed nog steeds erg veel pijn, ook al voelde het ook wel erg goed toen hij me neukte.

Ik hoopte dat je me zou vertellen om te gaan stoppen, maar toen ik eenmaal begon het voelde gewoon te goed. Het deed pijn maar het voelde veel beter dan een banaan.

Als je iemand aan het neuken bent, ben je gewoon niet meer te stoppen, en het voelde zo fucking goed, je bent dan niet meer te stoppen. Hopelijk doet het niet meer te veel pijn nu.

Nee, het doet geen pijn meer, ik heb er erg van genoten. Marco was een beetje bang dat hij te ruw voor me geweest was. Dit ontroerde mij toen hij dit zij. Ik gleed mijn hand over zijn gespierde borstkas en buik, totdat ik zijn schaamhaar kon voelen. Ik speelde met de haartjes en een beetje met zijn lul.

Toen zijn lul weer geheel stijf werd, antwoordde ik hem: Ik vond wel heel pijnlijk, maar deze keer wil ik dat je het met liefde doet. Hij bewoog zijn hoofd naar me toe en kuste me terug. Ik voelde zijn hand op de achterkant van mijn hoofd toen ik mijn mond opende.

Zijn tong ging bij mij naar binnen en we gaven elkaar zachtjes een tongzoen, ondertussen bleef ik zijn lul strelen. Dus dit mag ik in het vervolg echt vaker doen? Jij mijn lul pijpen en ik jou neuken. Ik hou van je, en ik wil jou dienen. Maar ik kan soms erg ruw zijn, maatje. Dat windt mij echt op. Je kan ruw zijn, dat weet ik. Maar ik wil weten hoe het is als je liefdevol mij neukt.

Dat doe jij omdat het je opwindt, dan is het oke. Maar nu jij mij geneukt heb, wil ik jou vertellen dat ik van je hou Hij was een tijdje stil.

Het enige geluid was mijn hand die zijn lul op en neer bewoog. We hebben een deal. Maar het is ons geheim. Je kunt maar beter niemand hier van vertellen. Als ons ouders hier achter komen zwaait er waar voor me. Ik ben niet dom!

En ging vervolgens boven op mijn lichaam liggen. Ik bleef zijn lul strelen terwijl we elkaar aan het tongzoenen waren. Ik kon zijn warmte voelen, maar ik voelde nu ook dat het met liefde gebeurde. Ik glimlachte en deed wat hij vroeg. Ik glimlachte nog meer toen ik zijn lul langzaam bij me naar binnen voelde gaan. Mijn kontje deed nog steeds pijn, maar niet zo erg meer als de vorige keer.

Ik hou van je, Marco! Toen ik dat zei voelde ik zijn lichaam stijf tegen mijn rug aandrukken. Ik hou ook van jou, Jordy. Je bent mijn beste neuk broertje ter wereld. Ik zou het ook erg geil vinden als ik mijn sperma in jou mond mag spuiten als jij me aan het pijpen bent. Ik was bereid om alles voor hem te doen om hem tevreden te houden.

Geil broertje van me, zei hij grinnikend. Mijn lul heeft zo eerst een kleine pauze nodig na het neuken in jou strakke kontje. Ik zal alles doen wat jij wilt! Hij begon me nu een beetje sneller te neuken nu. Deze keer duurde het veel langer. Hij zou zijn tempo een beetje versnellen en vertragen, dan weer even stoppen en vervolgens weer verder bewegen.

Ik vond het ruwe afgewisseld met het zachte wel erg bijzonder lekker. Hij neukte mij een tijdje langzaam voor een tijdje, toen zij hij opeens: Ik ga al snel klaarkomen.

Ik wil je zoenen terwijl ik het doe. Hij pakte mijn benen en tilde ze op, schoof mijn knieën op mijn borst. Ik zag zijn lul verdwijnen in mijn jongenskutje. Het was zo geil om te zien. Zijn gezicht kwam naar me toe en verluisterde mij toe: Hij ging me vervolgens langzaam tongzoenen, maar als zijn lul sneller in mij begon te bewegen, dan tongde hij ook steeds heftiger. Mijn knieën rustte op zijn schouders terwijl hij zijn lul diep in me stootte met harde stoten.

Ik kon de druk tegen mijn prostaat voelen, dit had ik nog nooit eerder gevoeld. Het was mijn beurt om hem heftig te zoenen nu. Ik sloeg mijn armen om zijn nek. Hij bewoog zijn lichaam omhoog dus mijn kontje ook hoger mee opgetild de lucht in. Ik geil gevoel werd steeds sterker totdat ik mij niet meer kon inhouden, en kwam spontaan klaar.

Ik kwam adem te kort, want er gingen golven van genot door mij heen. Mijn kont spieren klemden zich stevig om zijn lul heen, hij stootte mij diep in mij. Ik hoorde het geluid horen van wanneer ons lichamen elkaar botsten. De golven van geilheid bleven nog door mij heen gaan, maar met veel minder kracht.

Toen hij stopte met me te zoenen, hapte ik naar lucht. Mijn benen vielen van zijn schouders. Hij bewoog zijn armen snel zodat zijn lul niet uit mij zou gaan. Ik hield hem aan zijn schouders vast en voelde zijn spieren en zijn bezweette lichaam met zijn lul diep in me. Ik hou van je! Toen hij zijn lul uit me en trok mij naar hem toe. Ik lag bovenop zijn bezwete lichaam en we bleven zoenen. Zijn handen streelden over mijn billen en benen op en neer.

Toen hij stopte met zoenen legde ik mijn hoofd op zijn borstkas. Ik kon zijn hart horen kloppen, ik speelde met één van zijn tepels totdat zijn ademhaling weer normaal was.

Ik wil heel dicht tegen jou aan liggen. Veel dichterbij dan dat kan je mij niet bij jou krijgen! Hij kuste mij zachtjes op mijn voorhoofd en zei: Hij ging achter mij liggen en knuffelde mij. Het voelde zo ongelooflijk lekker om niet alleen zijn zijn armen om mij heen te voeken, maar zijn gehele naakte lichaam stijf tegen mij aan te voelen liggen. Hou je nu meer van mij dan je voorheen deed? Ik bedoel als ik je eenmaal heb geneukt is de relatie niet hetzelfde meer.

Ik zou zeggen dat onze relatie meer Intenser is geworden nu. We zijn nu dichter naar elkaar gegroeid dan vroeger, simpelweg omdat we samen sex hebben gehad. Voorheen waren we broers, nu zijn we meer dan dat. We hebben elkaar getongzoend, wat broers normaal nooit zullen doen. Wij hebben naakt geknuffeld, en jij hebt mijn lul in je mond en kontje had. Ik heb mijn sperma in je kontje gespoten, kerel. Dat is niet wat normale broers Zouden doen. Het is vele malen beter. Toen ik wakker werd, was hij buiten bezig met het klaarmaken van het ontbijt.

Ik trok een korte broek aan en ging naar hem toe. Hij zat op een boomstronk die afgezaagd was, en hield ondertussen het vuur in de gaten.

Goeie morgen, slaap kop. Zijn donker bruin haar bewoog in de wind, en hij bekeek me aandachtig voordat hij mij een zoen gaf. Ik opende mijn lippen een beetje, en zijn tong ging bij me naar binnen. We gaven elkaar een korte tongzoen. Ik kon het gisteravond in het donker niet zo heel goed zien, en thuis kan ik je helaas alleen maar heel erg kort naakt zien. Jij moet me langzaam uit te kleden, en je moet mijn lul voor het laatst bewaren.

Ik stond op en draaide mijn billen naar hem toe. Hij gebaarde om dichter bij hem te komen. Ik stond voor hem, en hij voelde mijn lichaam met zijn handen terwijl ik langzaam in het rond draaide. Ik voelde hem zachtjes mijn billen zoenen. Hallo, lekkere billen van me. Waarvan ik moest giechelen. Toen hij klaar was, nam ik zijn shirt vast en trok het van zijn bovenlichaam af. Hij zat op zijn knieën omdat hij ander te lang was om recht op te staan in onze tent.

Ik streelde mijn hand langzaam over zijn tepels en zijn buik, terwijl zijn hand zachtjes over mijn blote buik streelde. Ik zoog op zijn tepels en zijn gebruinde huid en ik kuste en likte me een weg beneden over zijn buik. Hij streelde zachtjes mijn kontje terwijl ik het gebied rond zijn navel verkende. Er zat een smal strookje donkere haar dat vanaf zijn navel naar zijn schaamstreek breed uitliep. Is jou broer geil genoeg? Ik trok zijn sokken uit nog voordat ik zijn korte broek uit zou doen.

Ik kon zien dat zijn lul behoorlijk stijf was geworden, want ter hoogte van zijn lies had zich een behoorlijke stijve ontwikkeld. Hij bekeek me aandachtig. Zijn ogen waren donkerder dan normaal nu hij me zo aan staarde. Hij bewoog zijn heupen langzaam naar voren waardoor ik zijn broek makelijk naar beneden kon trekken.

Ik keerde terug naar zijn middel en greep zijn boxer. Je moet me langzaam aan opgeilen, joh. Ik bewoog mijn hand naar de plek waar zijn boxer vooruit werd gedrukt door zijn stijve lul, ik wreef zachtjes over zijn stijve heen door zijn boxer heen. Een paar minuten later verwijderde ik zijn boxer. Toen ik de elastische tailleband van zijn boxer naar beneden trekte sprong zijn lul naar voren. De eikel was vochtig. Ik staarde even naar zijn stijve lul, maar ging vervolgens verder met mijn missie.

Zodra hij naakt was, spreidde hij zijn benen wijd. Ik liep mijn handen op en neer over zijn gespierde benen gaan, terwijl ik staarde naar zijn lul en ballen.

Zijn lul en ballen waren licht bedekt met schaamhaar. Zijn ballen waren groot en zwaar. Ik liet mijn ogen dwalen over zijn hele lichaam, alsof probeerde om elke cm van zijn lichaam te onthouden van hem. Hij was echt enorm geil voor mij.

Ik gebruikte gewoon mijn vingertoppen en streelde op en neer over zijn lul heen. Er waren een mix van kleine en grote aders op zijn lul, en zijn glimde helemaal van het voorvocht. Wat zo'n knul hier ook zoekt, hij kan bij mij alles van zijn gading vinden, als'ie dat maar weet. Ik heb een crémetje te pakken, kom op mijn knieën overeind en begin uitgebreid m'n onkuise lul bij te vetten.

Even verderop kijkt de jongen-ik schat hem een jaar of zeventien-aandachtig toe hoe mijn kale eenoog steeds dikker, gladder en stijver wordt. Hij heeft z'n pikkie vastgepakt en zijn hand gaat al op en neer. Dus wenk ik hem dichterbij, want hij hoeft het natuurlijk niet zelf te doen. Als hij binnen bereik is, pak ik z'n trekhand en stel me voor. Jongens Onder Mekaar, noemen we dat hier.

Ik schuif dichterbij om hem eens goed te besnuffelen. Z'n geur is natuurfris, pittig zelfs, en de muskus van z'n gladde ballen doet me het water in de mond lopen. Nee, nog niet toehappen, eerst even stoeien: Vooral die tepeltjes inderdaad, die als harde, donkere zuig noppen op zijn gladde borst prijken. Natuurlijk bevoel ik ondertussen zijn penis, om vast te stellen of ik met een tepel geile jongen van doen heb.

De lezer weet uiteraard dat diens pik zich onmiddellijk in spuit stand zal krommen, du moment je aan zijn linkertepel zuigt.

Dan daal ik af om aan die kogelronde, kaalgeschoren balzak te gaan zuigen. Ik neem de volle zaadkloten helemaal in m'n mond en bijt proevend in de zachte, dikke rimpelhuid. Mijn wang wrijft over zijn opstaande piemel, mijn vingers strelen zijn fluwelige kontgaatje, tot tussen de fijn gevormde eikellipjes de eerste heldere druppel opwelt. Dan laat ik z'n gezwollen zak schieten en druk m'n lippen op de hete eikel om er het warme geilvocht uit te zuigen.

Heerlijk zoet smaakt het; ik kneed z'n tepeltje om de piemel topstijf te houden en laat een onderzoekende vinger in z'n gat glijden om de prostaat te melken. Terwijl ik mijn hoofd heel langzaam op en neer beweeg, speelt mijn tong om de eikelrand, en zachtjes zuig ik het opwellende sap uit zijn open spuitgaatje.

Hij kan nu niet langer passief blijven, zijn handen beginnen naar mijn borsten te graaien en ik voel m'n piemel opspringen in de cockring. Hij kruipt half op me, terwijl hij mijn lul vastpakt en hard begint te knijpen. Nou ben ik bepaald trots op mijn echt dikke, donkere, zwaar dooraderde Hollandse pik, en ik laat zijn spuit dan ook uit mijn mond floepen om te vragen wat'ie er van vindt.

Dan begint'ie me waarachtig te zoenen, stevig met de tong, en terwijl'ie m'n stijfrode ding als een stuurknuppel blijft omklemmen, rijdt'ie zich tegen mijn bovenbeen af. Wel een beetje zonde, want voor ik er erg in heb, kletst er uit dat lekkere lulletje een warme kleef straal op m'n buik. Maar dan gaat m'n wildspuitertje er als een haas vandoor, want hij realiseert zich dat'ie het zojuist met een man van z'n eigen geslacht gedaan heeft en de verwarring slaat toe.

Ondertussen ben ik achtergebleven met een zwaar gezwollen pik, wat natuurlijk zo niet blijven kan.

..

Sensuele massage amsterdam jose neuken

De slappe lul pijpen tot hij stijf is. De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd. Voor geld pijpt ze de taxi chauffeur en laat ze zich neuken. Deze geile milf pijpt en word voor het eerst door een neg Spuw op de stijve lul aftrekken met de dikke tieten pijpe Haar mondje schuift over de dikke lul die haar vervolgens Twee mooie geile lesbische meiden masturberen en neuken m Geil glimmend sletje krijgt grote lul tussen haar billen. Ja neem de stijve lul diep in je mond waarna ik je neuk.

Tijdens de ochtend gym word de milf gebeft en geneukt. Haar dikke billen schudden tijdens het neuken. Hij speelt met de ronde borsten en billen beft laat zich Na de pijp beurt neukt hij de dikke meid hard en diep. Met een butplug masturbeert ze anal waarna ze pijpt en ge Hij likt haar anus en neukt haar kale kut.

Kijk hoe de milf de lange neger lul pijpt en door hem gen Haar anus word gelikt waarna ze hem pijpt en anal geneukt Langs haar slipje masturbeert ze haar natte kut. Zijn stijve lul word door de rijpe vrouw gepijpt en neukt De directrice van de kostschool laat zich neuken door de Een pijpende verpleegster die ook word geneukt. De jongeman beft de milf laat zich pijpen en neukt haar. Haar tieten knedend maturbeert ze haar kale kut tot een o Twee Ebony sletjes pijpen de neger lul likken zijn ballen De Ebony pijpt zijn blanke lul en word gebeft en geneukt.

De anus van de Ebony word gelikt ze pijpt en word geneukt. Je vingers aflikken na het orgasme. Deze geile slet geilt de oudere man op. De lenige Ebony masseert haar kittelaar tot ze een orgasm Hoge hakken sexy lingerie en een natte kut die ze masturb Een striptease in lingerie en de kale kut masturberen. Ze showt haar lingerie schud de blote billen en masturbeert. De milf showt haar tieten billen en kale kut die ze mastu Even de glazen dildo nat maken met de mond en vervolgens Hij laat zijn blote lul zien waarna zij hem aftrekt en pijpt.

Ik weet dat ze het altijd over meisjes hebben, maar ik weet dat jongens dit soort dingen ook wel met andere jongens doen. Ik had al een manier bedacht om hierover met hem te beginnen. Hij praat altijd over hoe geil hij is, dus ik weet dat als ik hem zover krijg, dat hij het vaker met mij zal willen doen. We delen de slaapkamer, echt alles met elkaar. Het zou veel makkelijker voor hem zijn. Natuurlijk heb ik hem dat niet verteld, maar ik was van plan om hem op de eerste avond van het 3 daagse weekend aan te zetten tot seks.

Ik wist waar hij zijn glijmiddel bewaarde, dus ik heb die toen meegenomen en ingepakt voor het kamperen. De rit naar het meer leek alsof het een eeuwigheid duurde. We zetten onze tent op, speelde Frisbee, en ging een duik nemen.

Ik dacht dat het in onze tent mijn kans zijn zou kunnen zijn, maar hij had zijn zwembroek onder zijn korte broek zitten zodat hij zich na onze duik alleen hoefde af te drogen. Als voorbereiding had ik het glijmiddel in de tent verstopt. Tijdens het eten zat ik te bedenken hoe ik het aan zou pakken.

Na het eten speelden we een kaartspel bij het kampvuur. Ik was zo enthousiast om hem in de tent te krijgen. Op het eind was het gehele vuur verbrand, en we gingen wij naar binnen. Wij kleden ons uit tot aan ons ondergoed.

Ik duwde hem omver vlak nadat hij zijn spijkerbroek had uit gedaan. Ik rolde totdat ik op mijn buik lag, en ik raakte hem aan. Hij pakte mijn polsen en drukte mij tegen de grond. Ik voelde zijn lies tegen mijne. En wat wou jij nou wat ik ging doen, klein broertje van me? Ik slikte en zei: Ik heb geoefend met een banaan, en ik heb glijmiddel bij me.

Ik draaide mijn hoofd en keek in zijn groene ogen. Zijn mond stond open en was in shock, hij keek me aan alsof ik een vreemdeling was. Met mijn bevrijde handen, duwde ik mijn onderbroek naar beneden zodat hij mijn kont kon zien.

Ik ben geen homo. Wat Nog beter is, is dat ik jou broer ben. Jij slaapt elke nacht met mij in onze slaapkamer. Stel je voor dat ik je een pijpbeurd geef, of dat jij mijn strakke kont kunt neuken wanneer je wil.

Ik wil dat je het doet voor mij, Marco. Ik zal je eerst pijpen als je wilt. Sorry… maar dit kan echt niet. Terwijl hij zijn ogen bedekt had, wreef ik met mijn hand over zijn lul door zijn Boxer heen.

Hij deinsde terug van verbazing. Ik trok zijn benen naar me toe en trok mijn boxer uit. Ik ging dicht tegen hem aanzitten. Ik had de tent van te voren al dicht gedaan, zodat hij niet snel weg kon gaan.

Je bent mijn grote broer, en ik wil jou. Ik streelde met mijn vingers over zijn eikel heen, en merkte dat zijn lul begon te groeien. Zelfs in het donker voelde ik zijn groene ogen branden. Ik wist dat hij aan het vechten was met zichzelf. Hij was altijd geil, ik had zijn lul in mijn hand, en hij wist niet welke keuze hij nu moest maken. Zijn handen lagen op mijn schouders, maar hij kon er niet toe komen om me weg te duwen. Ik kuste zijn borstkas en zakte langzaam naar beneden toe. Ik hield zijn lul vast zodat hij niet ineens weg kon.

Mijn gezicht was in de buurt zijn lies en nam zijn lul in mijn mond. Ik had dit al geoefend op een banaan. Zijn lul gleed in mijn natte, geile mond. Ik had dit beoefend, genaamd: Zijn lul had direct dezelfde grootte gekregen als de vrucht waar ik mee had geoefend, dus ik was in staat om zijn lul een flink eind in mijn mond te krijgen.

Ik pakte hem bij zijn billen vast en bewoog hem heen en weer totdat hij begon te stoten in mijn mond. Ik nam hem zo diep mogelijk in mijn keel als ik kon. Ik voelde zijn vingertoppen op mijn hoofdhuid. We zijn broers, en een broertje moet zijn grote broer helpen.

Ik pakte de band van zijn boxer en trok hem naar beneden. Nu kon ik zijn ballen voelen, en ik zoog er kort op voordat ik weer terugkeerde naar zijn lul. Hij kreunde, pakte mijn achterhoofd vast en stootte zijn lul diep in mijn keel.

Ik hield mijn adem in, want het voelde alsof ik stikte. Ik kon niet met zijn dikke lul in mijn mond te spreken, dus ik knikte mijn hoofd. De tranen gleden over mijn wangen door het kokhalzen. Na een tijdje duwde hij me naar achteren, weg van zijn lul. Je wilt dat ik jou ga neuken, dan zal ik jou ook eens goed gaan neuken. Hij rukte zijn boxer uit en ging achter me staan. Ik spreidde mijn billen opnieuw, en hij leidde zijn lul naar mijn anus.

Hij plaatste zijn eikel voor mijn anus, en ik grijnsde van oor tot oor. Het ging nu eindelijk gebeuren! Zijn lul begon langzaam bij me naar binnen te glijden. Hij begon hem naar binnen te drukken wat erg pijnlijks was. Je wilde dat ik je ging neuken, dus ik ga jou neuken. En ook goed diep en hard. Je bent mijn slet. En ik ga je neuken hoe ik wil. Ik voelde zijn nagels in mijn heupen. Hij duwde zijn lul in mij met harde stoten. Mijn lul in je strakke kleine ass?

Al snel kon ik zijn schaamhaar tegen mijn billen aanvoelen. Je bent strakker dan al die kutjes die ik al heb gehad. Ik ga van jou aanbod gebruik maken en ga jou gebruiken wanneer ik wil.

Ik voelde zijn lul hard heen en weer in me stoten. Ik riep zijn naam, en hij zei: Hij duwde mij naar voren zodat ik op mijn knieën kwam te zitten. Hij hield mijn heupen vast en, begon mij in een regelmatig tempo te neuken.

Ik ga zo veel te snel klaarkomen. Het is een goede zaak. Een strak jongenskutje is erg geil om te neuken. Toen trok hij zijn lul uit me, en leunde voorover op mij. Mijn kont deed nog steeds erg veel pijn, ook al voelde het ook wel erg goed toen hij me neukte. Ik hoopte dat je me zou vertellen om te gaan stoppen, maar toen ik eenmaal begon het voelde gewoon te goed.

Het deed pijn maar het voelde veel beter dan een banaan. Als je iemand aan het neuken bent, ben je gewoon niet meer te stoppen, en het voelde zo fucking goed, je bent dan niet meer te stoppen. Hopelijk doet het niet meer te veel pijn nu. Nee, het doet geen pijn meer, ik heb er erg van genoten. Marco was een beetje bang dat hij te ruw voor me geweest was.

Dit ontroerde mij toen hij dit zij. Ik gleed mijn hand over zijn gespierde borstkas en buik, totdat ik zijn schaamhaar kon voelen. Ik speelde met de haartjes en een beetje met zijn lul. Toen zijn lul weer geheel stijf werd, antwoordde ik hem: Ik vond wel heel pijnlijk, maar deze keer wil ik dat je het met liefde doet.

Hij bewoog zijn hoofd naar me toe en kuste me terug. Ik voelde zijn hand op de achterkant van mijn hoofd toen ik mijn mond opende. Zijn tong ging bij mij naar binnen en we gaven elkaar zachtjes een tongzoen, ondertussen bleef ik zijn lul strelen.

Dus dit mag ik in het vervolg echt vaker doen? Jij mijn lul pijpen en ik jou neuken. Ik hou van je, en ik wil jou dienen. Maar ik kan soms erg ruw zijn, maatje. Dat windt mij echt op. Je kan ruw zijn, dat weet ik. Maar ik wil weten hoe het is als je liefdevol mij neukt. Dat doe jij omdat het je opwindt, dan is het oke.

Maar nu jij mij geneukt heb, wil ik jou vertellen dat ik van je hou Hij was een tijdje stil. Het enige geluid was mijn hand die zijn lul op en neer bewoog. We hebben een deal. Maar het is ons geheim. Je kunt maar beter niemand hier van vertellen. Als ons ouders hier achter komen zwaait er waar voor me. Ik ben niet dom! En ging vervolgens boven op mijn lichaam liggen.

Ik bleef zijn lul strelen terwijl we elkaar aan het tongzoenen waren. Ik kon zijn warmte voelen, maar ik voelde nu ook dat het met liefde gebeurde. Ik glimlachte en deed wat hij vroeg.

Ik glimlachte nog meer toen ik zijn lul langzaam bij me naar binnen voelde gaan. Mijn kontje deed nog steeds pijn, maar niet zo erg meer als de vorige keer. Ik hou van je, Marco! Toen ik dat zei voelde ik zijn lichaam stijf tegen mijn rug aandrukken. Ik hou ook van jou, Jordy. Je bent mijn beste neuk broertje ter wereld.

Ik zou het ook erg geil vinden als ik mijn sperma in jou mond mag spuiten als jij me aan het pijpen bent. Ik was bereid om alles voor hem te doen om hem tevreden te houden. Geil broertje van me, zei hij grinnikend. Mijn lul heeft zo eerst een kleine pauze nodig na het neuken in jou strakke kontje. Ik zal alles doen wat jij wilt! Hij begon me nu een beetje sneller te neuken nu.

Deze keer duurde het veel langer. Hij zou zijn tempo een beetje versnellen en vertragen, dan weer even stoppen en vervolgens weer verder bewegen. Ik vond het ruwe afgewisseld met het zachte wel erg bijzonder lekker. Hij neukte mij een tijdje langzaam voor een tijdje, toen zij hij opeens: Ik ga al snel klaarkomen. Ik wil je zoenen terwijl ik het doe. Hij pakte mijn benen en tilde ze op, schoof mijn knieën op mijn borst. Ik zag zijn lul verdwijnen in mijn jongenskutje. Het was zo geil om te zien.

Zijn gezicht kwam naar me toe en verluisterde mij toe: Hij ging me vervolgens langzaam tongzoenen, maar als zijn lul sneller in mij begon te bewegen, dan tongde hij ook steeds heftiger. Mijn knieën rustte op zijn schouders terwijl hij zijn lul diep in me stootte met harde stoten.

Ik kon de druk tegen mijn prostaat voelen, dit had ik nog nooit eerder gevoeld. Het was mijn beurt om hem heftig te zoenen nu. Ik sloeg mijn armen om zijn nek. Hij bewoog zijn lichaam omhoog dus mijn kontje ook hoger mee opgetild de lucht in. Ik geil gevoel werd steeds sterker totdat ik mij niet meer kon inhouden, en kwam spontaan klaar. Ik kwam adem te kort, want er gingen golven van genot door mij heen. Mijn kont spieren klemden zich stevig om zijn lul heen, hij stootte mij diep in mij.

Ik hoorde het geluid horen van wanneer ons lichamen elkaar botsten. De golven van geilheid bleven nog door mij heen gaan, maar met veel minder kracht. Toen hij stopte met me te zoenen, hapte ik naar lucht. Mijn benen vielen van zijn schouders. Hij bewoog zijn armen snel zodat zijn lul niet uit mij zou gaan. Ik hield hem aan zijn schouders vast en voelde zijn spieren en zijn bezweette lichaam met zijn lul diep in me.

Ik hou van je! Toen hij zijn lul uit me en trok mij naar hem toe. Ik lag bovenop zijn bezwete lichaam en we bleven zoenen. Zijn handen streelden over mijn billen en benen op en neer. Toen hij stopte met zoenen legde ik mijn hoofd op zijn borstkas. Ik kon zijn hart horen kloppen, ik speelde met één van zijn tepels totdat zijn ademhaling weer normaal was. Ik wil heel dicht tegen jou aan liggen. Veel dichterbij dan dat kan je mij niet bij jou krijgen! Hij kuste mij zachtjes op mijn voorhoofd en zei: Hij ging achter mij liggen en knuffelde mij.

Het voelde zo ongelooflijk lekker om niet alleen zijn zijn armen om mij heen te voeken, maar zijn gehele naakte lichaam stijf tegen mij aan te voelen liggen. Hou je nu meer van mij dan je voorheen deed? Ik bedoel als ik je eenmaal heb geneukt is de relatie niet hetzelfde meer. Ik zou zeggen dat onze relatie meer Intenser is geworden nu.

We zijn nu dichter naar elkaar gegroeid dan vroeger, simpelweg omdat we samen sex hebben gehad. Voorheen waren we broers, nu zijn we meer dan dat. We hebben elkaar getongzoend, wat broers normaal nooit zullen doen. Wij hebben naakt geknuffeld, en jij hebt mijn lul in je mond en kontje had. Ik heb mijn sperma in je kontje gespoten, kerel. Dat is niet wat normale broers Zouden doen. Het is vele malen beter. Toen ik wakker werd, was hij buiten bezig met het klaarmaken van het ontbijt. Ik trok een korte broek aan en ging naar hem toe.

Hij zat op een boomstronk die afgezaagd was, en hield ondertussen het vuur in de gaten. Goeie morgen, slaap kop. Zijn donker bruin haar bewoog in de wind, en hij bekeek me aandachtig voordat hij mij een zoen gaf.

Ik opende mijn lippen een beetje, en zijn tong ging bij me naar binnen. We gaven elkaar een korte tongzoen. Ik kon het gisteravond in het donker niet zo heel goed zien, en thuis kan ik je helaas alleen maar heel erg kort naakt zien.

Jij moet me langzaam uit te kleden, en je moet mijn lul voor het laatst bewaren. Ik stond op en draaide mijn billen naar hem toe. Hij gebaarde om dichter bij hem te komen. Ik stond voor hem, en hij voelde mijn lichaam met zijn handen terwijl ik langzaam in het rond draaide. Ik voelde hem zachtjes mijn billen zoenen. Hallo, lekkere billen van me. Waarvan ik moest giechelen.

Toen hij klaar was, nam ik zijn shirt vast en trok het van zijn bovenlichaam af. Hij zat op zijn knieën omdat hij ander te lang was om recht op te staan in onze tent. Ik streelde mijn hand langzaam over zijn tepels en zijn buik, terwijl zijn hand zachtjes over mijn blote buik streelde.

Ik zoog op zijn tepels en zijn gebruinde huid en ik kuste en likte me een weg beneden over zijn buik. Hij streelde zachtjes mijn kontje terwijl ik het gebied rond zijn navel verkende. Er zat een smal strookje donkere haar dat vanaf zijn navel naar zijn schaamstreek breed uitliep. Is jou broer geil genoeg? Ik trok zijn sokken uit nog voordat ik zijn korte broek uit zou doen.

Ik kon zien dat zijn lul behoorlijk stijf was geworden, want ter hoogte van zijn lies had zich een behoorlijke stijve ontwikkeld.

Hij bekeek me aandachtig. Zijn ogen waren donkerder dan normaal nu hij me zo aan staarde.


dikke lul zuigen geile blote billen

Ik duwde hem omver vlak nadat hij zijn spijkerbroek had uit gedaan. Ik rolde totdat ik op mijn buik lag, en ik raakte hem aan.

Hij pakte mijn polsen en drukte mij tegen de grond. Ik voelde zijn lies tegen mijne. En wat wou jij nou wat ik ging doen, klein broertje van me? Ik slikte en zei: Ik heb geoefend met een banaan, en ik heb glijmiddel bij me.

Ik draaide mijn hoofd en keek in zijn groene ogen. Zijn mond stond open en was in shock, hij keek me aan alsof ik een vreemdeling was. Met mijn bevrijde handen, duwde ik mijn onderbroek naar beneden zodat hij mijn kont kon zien. Ik ben geen homo. Wat Nog beter is, is dat ik jou broer ben. Jij slaapt elke nacht met mij in onze slaapkamer.

Stel je voor dat ik je een pijpbeurd geef, of dat jij mijn strakke kont kunt neuken wanneer je wil. Ik wil dat je het doet voor mij, Marco. Ik zal je eerst pijpen als je wilt. Sorry… maar dit kan echt niet. Terwijl hij zijn ogen bedekt had, wreef ik met mijn hand over zijn lul door zijn Boxer heen. Hij deinsde terug van verbazing. Ik trok zijn benen naar me toe en trok mijn boxer uit.

Ik ging dicht tegen hem aanzitten. Ik had de tent van te voren al dicht gedaan, zodat hij niet snel weg kon gaan. Je bent mijn grote broer, en ik wil jou.

Ik streelde met mijn vingers over zijn eikel heen, en merkte dat zijn lul begon te groeien. Zelfs in het donker voelde ik zijn groene ogen branden. Ik wist dat hij aan het vechten was met zichzelf. Hij was altijd geil, ik had zijn lul in mijn hand, en hij wist niet welke keuze hij nu moest maken. Zijn handen lagen op mijn schouders, maar hij kon er niet toe komen om me weg te duwen. Ik kuste zijn borstkas en zakte langzaam naar beneden toe.

Ik hield zijn lul vast zodat hij niet ineens weg kon. Mijn gezicht was in de buurt zijn lies en nam zijn lul in mijn mond. Ik had dit al geoefend op een banaan. Zijn lul gleed in mijn natte, geile mond. Ik had dit beoefend, genaamd: Zijn lul had direct dezelfde grootte gekregen als de vrucht waar ik mee had geoefend, dus ik was in staat om zijn lul een flink eind in mijn mond te krijgen.

Ik pakte hem bij zijn billen vast en bewoog hem heen en weer totdat hij begon te stoten in mijn mond. Ik nam hem zo diep mogelijk in mijn keel als ik kon. Ik voelde zijn vingertoppen op mijn hoofdhuid. We zijn broers, en een broertje moet zijn grote broer helpen. Ik pakte de band van zijn boxer en trok hem naar beneden.

Nu kon ik zijn ballen voelen, en ik zoog er kort op voordat ik weer terugkeerde naar zijn lul. Hij kreunde, pakte mijn achterhoofd vast en stootte zijn lul diep in mijn keel. Ik hield mijn adem in, want het voelde alsof ik stikte. Ik kon niet met zijn dikke lul in mijn mond te spreken, dus ik knikte mijn hoofd. De tranen gleden over mijn wangen door het kokhalzen. Na een tijdje duwde hij me naar achteren, weg van zijn lul.

Je wilt dat ik jou ga neuken, dan zal ik jou ook eens goed gaan neuken. Hij rukte zijn boxer uit en ging achter me staan. Ik spreidde mijn billen opnieuw, en hij leidde zijn lul naar mijn anus. Hij plaatste zijn eikel voor mijn anus, en ik grijnsde van oor tot oor. Het ging nu eindelijk gebeuren!

Zijn lul begon langzaam bij me naar binnen te glijden. Hij begon hem naar binnen te drukken wat erg pijnlijks was. Je wilde dat ik je ging neuken, dus ik ga jou neuken. En ook goed diep en hard. Je bent mijn slet. En ik ga je neuken hoe ik wil. Ik voelde zijn nagels in mijn heupen.

Hij duwde zijn lul in mij met harde stoten. Mijn lul in je strakke kleine ass? Al snel kon ik zijn schaamhaar tegen mijn billen aanvoelen. Je bent strakker dan al die kutjes die ik al heb gehad. Ik ga van jou aanbod gebruik maken en ga jou gebruiken wanneer ik wil.

Ik voelde zijn lul hard heen en weer in me stoten. Ik riep zijn naam, en hij zei: Hij duwde mij naar voren zodat ik op mijn knieën kwam te zitten. Hij hield mijn heupen vast en, begon mij in een regelmatig tempo te neuken. Ik ga zo veel te snel klaarkomen. Het is een goede zaak. Een strak jongenskutje is erg geil om te neuken. Toen trok hij zijn lul uit me, en leunde voorover op mij. Mijn kont deed nog steeds erg veel pijn, ook al voelde het ook wel erg goed toen hij me neukte.

Ik hoopte dat je me zou vertellen om te gaan stoppen, maar toen ik eenmaal begon het voelde gewoon te goed. Het deed pijn maar het voelde veel beter dan een banaan. Als je iemand aan het neuken bent, ben je gewoon niet meer te stoppen, en het voelde zo fucking goed, je bent dan niet meer te stoppen. Hopelijk doet het niet meer te veel pijn nu.

Nee, het doet geen pijn meer, ik heb er erg van genoten. Marco was een beetje bang dat hij te ruw voor me geweest was. Dit ontroerde mij toen hij dit zij. Ik gleed mijn hand over zijn gespierde borstkas en buik, totdat ik zijn schaamhaar kon voelen. Ik speelde met de haartjes en een beetje met zijn lul. Toen zijn lul weer geheel stijf werd, antwoordde ik hem: Ik vond wel heel pijnlijk, maar deze keer wil ik dat je het met liefde doet.

Hij bewoog zijn hoofd naar me toe en kuste me terug. Ik voelde zijn hand op de achterkant van mijn hoofd toen ik mijn mond opende. Zijn tong ging bij mij naar binnen en we gaven elkaar zachtjes een tongzoen, ondertussen bleef ik zijn lul strelen. Dus dit mag ik in het vervolg echt vaker doen?

Jij mijn lul pijpen en ik jou neuken. Ik hou van je, en ik wil jou dienen. Maar ik kan soms erg ruw zijn, maatje. Dat windt mij echt op. Je kan ruw zijn, dat weet ik. Maar ik wil weten hoe het is als je liefdevol mij neukt. Dat doe jij omdat het je opwindt, dan is het oke. Maar nu jij mij geneukt heb, wil ik jou vertellen dat ik van je hou Hij was een tijdje stil.

Het enige geluid was mijn hand die zijn lul op en neer bewoog. We hebben een deal. Maar het is ons geheim. Je kunt maar beter niemand hier van vertellen. Als ons ouders hier achter komen zwaait er waar voor me.

Ik ben niet dom! En ging vervolgens boven op mijn lichaam liggen. Ik bleef zijn lul strelen terwijl we elkaar aan het tongzoenen waren. Ik kon zijn warmte voelen, maar ik voelde nu ook dat het met liefde gebeurde. Ik glimlachte en deed wat hij vroeg. Ik glimlachte nog meer toen ik zijn lul langzaam bij me naar binnen voelde gaan. Mijn kontje deed nog steeds pijn, maar niet zo erg meer als de vorige keer. Ik hou van je, Marco! Toen ik dat zei voelde ik zijn lichaam stijf tegen mijn rug aandrukken.

Ik hou ook van jou, Jordy. Je bent mijn beste neuk broertje ter wereld. Ik zou het ook erg geil vinden als ik mijn sperma in jou mond mag spuiten als jij me aan het pijpen bent. Ik was bereid om alles voor hem te doen om hem tevreden te houden. Geil broertje van me, zei hij grinnikend. Mijn lul heeft zo eerst een kleine pauze nodig na het neuken in jou strakke kontje. Ik zal alles doen wat jij wilt! Hij begon me nu een beetje sneller te neuken nu. Deze keer duurde het veel langer.

Hij zou zijn tempo een beetje versnellen en vertragen, dan weer even stoppen en vervolgens weer verder bewegen. Ik vond het ruwe afgewisseld met het zachte wel erg bijzonder lekker. Hij neukte mij een tijdje langzaam voor een tijdje, toen zij hij opeens: Ik ga al snel klaarkomen.

Ik wil je zoenen terwijl ik het doe. Hij pakte mijn benen en tilde ze op, schoof mijn knieën op mijn borst. Ik zag zijn lul verdwijnen in mijn jongenskutje. Het was zo geil om te zien. Zijn gezicht kwam naar me toe en verluisterde mij toe: Hij ging me vervolgens langzaam tongzoenen, maar als zijn lul sneller in mij begon te bewegen, dan tongde hij ook steeds heftiger. Mijn knieën rustte op zijn schouders terwijl hij zijn lul diep in me stootte met harde stoten.

Ik kon de druk tegen mijn prostaat voelen, dit had ik nog nooit eerder gevoeld. Het was mijn beurt om hem heftig te zoenen nu. Ik sloeg mijn armen om zijn nek. Hij bewoog zijn lichaam omhoog dus mijn kontje ook hoger mee opgetild de lucht in.

Ik geil gevoel werd steeds sterker totdat ik mij niet meer kon inhouden, en kwam spontaan klaar. Ik kwam adem te kort, want er gingen golven van genot door mij heen. Mijn kont spieren klemden zich stevig om zijn lul heen, hij stootte mij diep in mij. Ik hoorde het geluid horen van wanneer ons lichamen elkaar botsten.

De golven van geilheid bleven nog door mij heen gaan, maar met veel minder kracht. Toen hij stopte met me te zoenen, hapte ik naar lucht.

Mijn benen vielen van zijn schouders. Hij bewoog zijn armen snel zodat zijn lul niet uit mij zou gaan. Ik hield hem aan zijn schouders vast en voelde zijn spieren en zijn bezweette lichaam met zijn lul diep in me. Ik hou van je! Toen hij zijn lul uit me en trok mij naar hem toe. Ik lag bovenop zijn bezwete lichaam en we bleven zoenen. Zijn handen streelden over mijn billen en benen op en neer. Toen hij stopte met zoenen legde ik mijn hoofd op zijn borstkas. Ik kon zijn hart horen kloppen, ik speelde met één van zijn tepels totdat zijn ademhaling weer normaal was.

Ik wil heel dicht tegen jou aan liggen. Veel dichterbij dan dat kan je mij niet bij jou krijgen! Hij kuste mij zachtjes op mijn voorhoofd en zei: Hij ging achter mij liggen en knuffelde mij. Het voelde zo ongelooflijk lekker om niet alleen zijn zijn armen om mij heen te voeken, maar zijn gehele naakte lichaam stijf tegen mij aan te voelen liggen.

Hou je nu meer van mij dan je voorheen deed? Ik bedoel als ik je eenmaal heb geneukt is de relatie niet hetzelfde meer. Ik zou zeggen dat onze relatie meer Intenser is geworden nu.

We zijn nu dichter naar elkaar gegroeid dan vroeger, simpelweg omdat we samen sex hebben gehad. Voorheen waren we broers, nu zijn we meer dan dat. We hebben elkaar getongzoend, wat broers normaal nooit zullen doen. Wij hebben naakt geknuffeld, en jij hebt mijn lul in je mond en kontje had. Ik heb mijn sperma in je kontje gespoten, kerel.

Dat is niet wat normale broers Zouden doen. Het is vele malen beter. Toen ik wakker werd, was hij buiten bezig met het klaarmaken van het ontbijt. Ik trok een korte broek aan en ging naar hem toe.

Hij zat op een boomstronk die afgezaagd was, en hield ondertussen het vuur in de gaten. Goeie morgen, slaap kop. Zijn donker bruin haar bewoog in de wind, en hij bekeek me aandachtig voordat hij mij een zoen gaf. Ik opende mijn lippen een beetje, en zijn tong ging bij me naar binnen. We gaven elkaar een korte tongzoen. Ik kon het gisteravond in het donker niet zo heel goed zien, en thuis kan ik je helaas alleen maar heel erg kort naakt zien.

Jij moet me langzaam uit te kleden, en je moet mijn lul voor het laatst bewaren. Ik stond op en draaide mijn billen naar hem toe. Hij gebaarde om dichter bij hem te komen. Ik stond voor hem, en hij voelde mijn lichaam met zijn handen terwijl ik langzaam in het rond draaide. Ik voelde hem zachtjes mijn billen zoenen. Hallo, lekkere billen van me. Waarvan ik moest giechelen. Toen hij klaar was, nam ik zijn shirt vast en trok het van zijn bovenlichaam af.

Hij zat op zijn knieën omdat hij ander te lang was om recht op te staan in onze tent. Ik streelde mijn hand langzaam over zijn tepels en zijn buik, terwijl zijn hand zachtjes over mijn blote buik streelde. Ik zoog op zijn tepels en zijn gebruinde huid en ik kuste en likte me een weg beneden over zijn buik. Hij streelde zachtjes mijn kontje terwijl ik het gebied rond zijn navel verkende.

Er zat een smal strookje donkere haar dat vanaf zijn navel naar zijn schaamstreek breed uitliep. Is jou broer geil genoeg?

Ik trok zijn sokken uit nog voordat ik zijn korte broek uit zou doen. Ik kon zien dat zijn lul behoorlijk stijf was geworden, want ter hoogte van zijn lies had zich een behoorlijke stijve ontwikkeld.

Hij bekeek me aandachtig. Zijn ogen waren donkerder dan normaal nu hij me zo aan staarde. Hij bewoog zijn heupen langzaam naar voren waardoor ik zijn broek makelijk naar beneden kon trekken.

Ik keerde terug naar zijn middel en greep zijn boxer. Je moet me langzaam aan opgeilen, joh. Ik bewoog mijn hand naar de plek waar zijn boxer vooruit werd gedrukt door zijn stijve lul, ik wreef zachtjes over zijn stijve heen door zijn boxer heen. Een paar minuten later verwijderde ik zijn boxer. Toen ik de elastische tailleband van zijn boxer naar beneden trekte sprong zijn lul naar voren. De eikel was vochtig. Ik staarde even naar zijn stijve lul, maar ging vervolgens verder met mijn missie.

Zodra hij naakt was, spreidde hij zijn benen wijd. Ik liep mijn handen op en neer over zijn gespierde benen gaan, terwijl ik staarde naar zijn lul en ballen. Zijn lul en ballen waren licht bedekt met schaamhaar. Zijn ballen waren groot en zwaar. Ik liet mijn ogen dwalen over zijn hele lichaam, alsof probeerde om elke cm van zijn lichaam te onthouden van hem. Hij was echt enorm geil voor mij. Ik gebruikte gewoon mijn vingertoppen en streelde op en neer over zijn lul heen. Er waren een mix van kleine en grote aders op zijn lul, en zijn glimde helemaal van het voorvocht.

Wat zo'n knul hier ook zoekt, hij kan bij mij alles van zijn gading vinden, als'ie dat maar weet. Ik heb een crémetje te pakken, kom op mijn knieën overeind en begin uitgebreid m'n onkuise lul bij te vetten.

Even verderop kijkt de jongen-ik schat hem een jaar of zeventien-aandachtig toe hoe mijn kale eenoog steeds dikker, gladder en stijver wordt. Hij heeft z'n pikkie vastgepakt en zijn hand gaat al op en neer. Dus wenk ik hem dichterbij, want hij hoeft het natuurlijk niet zelf te doen. Als hij binnen bereik is, pak ik z'n trekhand en stel me voor. Jongens Onder Mekaar, noemen we dat hier.

Ik schuif dichterbij om hem eens goed te besnuffelen. Z'n geur is natuurfris, pittig zelfs, en de muskus van z'n gladde ballen doet me het water in de mond lopen. Nee, nog niet toehappen, eerst even stoeien: Vooral die tepeltjes inderdaad, die als harde, donkere zuig noppen op zijn gladde borst prijken. Natuurlijk bevoel ik ondertussen zijn penis, om vast te stellen of ik met een tepel geile jongen van doen heb. De lezer weet uiteraard dat diens pik zich onmiddellijk in spuit stand zal krommen, du moment je aan zijn linkertepel zuigt.

Dan daal ik af om aan die kogelronde, kaalgeschoren balzak te gaan zuigen. Ik neem de volle zaadkloten helemaal in m'n mond en bijt proevend in de zachte, dikke rimpelhuid. Mijn wang wrijft over zijn opstaande piemel, mijn vingers strelen zijn fluwelige kontgaatje, tot tussen de fijn gevormde eikellipjes de eerste heldere druppel opwelt.

Dan laat ik z'n gezwollen zak schieten en druk m'n lippen op de hete eikel om er het warme geilvocht uit te zuigen. Heerlijk zoet smaakt het; ik kneed z'n tepeltje om de piemel topstijf te houden en laat een onderzoekende vinger in z'n gat glijden om de prostaat te melken. Terwijl ik mijn hoofd heel langzaam op en neer beweeg, speelt mijn tong om de eikelrand, en zachtjes zuig ik het opwellende sap uit zijn open spuitgaatje.

Hij kan nu niet langer passief blijven, zijn handen beginnen naar mijn borsten te graaien en ik voel m'n piemel opspringen in de cockring. Hij kruipt half op me, terwijl hij mijn lul vastpakt en hard begint te knijpen. Nou ben ik bepaald trots op mijn echt dikke, donkere, zwaar dooraderde Hollandse pik, en ik laat zijn spuit dan ook uit mijn mond floepen om te vragen wat'ie er van vindt.

Dan begint'ie me waarachtig te zoenen, stevig met de tong, en terwijl'ie m'n stijfrode ding als een stuurknuppel blijft omklemmen, rijdt'ie zich tegen mijn bovenbeen af. Wel een beetje zonde, want voor ik er erg in heb, kletst er uit dat lekkere lulletje een warme kleef straal op m'n buik.

Maar dan gaat m'n wildspuitertje er als een haas vandoor, want hij realiseert zich dat'ie het zojuist met een man van z'n eigen geslacht gedaan heeft en de verwarring slaat toe. Ondertussen ben ik achtergebleven met een zwaar gezwollen pik, wat natuurlijk zo niet blijven kan.

..
Sexcontact advertenties natte buurvrouw


We zijn nu dichter naar elkaar gegroeid dan vroeger, simpelweg omdat we samen sex hebben gehad. Voorheen waren we broers, nu zijn we meer dan dat. We hebben elkaar getongzoend, wat broers normaal nooit zullen doen. Wij hebben naakt geknuffeld, en jij hebt mijn lul in je mond en kontje had. Ik heb mijn sperma in je kontje gespoten, kerel.

Dat is niet wat normale broers Zouden doen. Het is vele malen beter. Toen ik wakker werd, was hij buiten bezig met het klaarmaken van het ontbijt. Ik trok een korte broek aan en ging naar hem toe. Hij zat op een boomstronk die afgezaagd was, en hield ondertussen het vuur in de gaten.

Goeie morgen, slaap kop. Zijn donker bruin haar bewoog in de wind, en hij bekeek me aandachtig voordat hij mij een zoen gaf. Ik opende mijn lippen een beetje, en zijn tong ging bij me naar binnen. We gaven elkaar een korte tongzoen. Ik kon het gisteravond in het donker niet zo heel goed zien, en thuis kan ik je helaas alleen maar heel erg kort naakt zien.

Jij moet me langzaam uit te kleden, en je moet mijn lul voor het laatst bewaren. Ik stond op en draaide mijn billen naar hem toe. Hij gebaarde om dichter bij hem te komen. Ik stond voor hem, en hij voelde mijn lichaam met zijn handen terwijl ik langzaam in het rond draaide. Ik voelde hem zachtjes mijn billen zoenen. Hallo, lekkere billen van me. Waarvan ik moest giechelen. Toen hij klaar was, nam ik zijn shirt vast en trok het van zijn bovenlichaam af.

Hij zat op zijn knieën omdat hij ander te lang was om recht op te staan in onze tent. Ik streelde mijn hand langzaam over zijn tepels en zijn buik, terwijl zijn hand zachtjes over mijn blote buik streelde.

Ik zoog op zijn tepels en zijn gebruinde huid en ik kuste en likte me een weg beneden over zijn buik. Hij streelde zachtjes mijn kontje terwijl ik het gebied rond zijn navel verkende.

Er zat een smal strookje donkere haar dat vanaf zijn navel naar zijn schaamstreek breed uitliep. Is jou broer geil genoeg? Ik trok zijn sokken uit nog voordat ik zijn korte broek uit zou doen. Ik kon zien dat zijn lul behoorlijk stijf was geworden, want ter hoogte van zijn lies had zich een behoorlijke stijve ontwikkeld. Hij bekeek me aandachtig. Zijn ogen waren donkerder dan normaal nu hij me zo aan staarde.

Hij bewoog zijn heupen langzaam naar voren waardoor ik zijn broek makelijk naar beneden kon trekken. Ik keerde terug naar zijn middel en greep zijn boxer.

Je moet me langzaam aan opgeilen, joh. Ik bewoog mijn hand naar de plek waar zijn boxer vooruit werd gedrukt door zijn stijve lul, ik wreef zachtjes over zijn stijve heen door zijn boxer heen. Een paar minuten later verwijderde ik zijn boxer.

Toen ik de elastische tailleband van zijn boxer naar beneden trekte sprong zijn lul naar voren. De eikel was vochtig. Ik staarde even naar zijn stijve lul, maar ging vervolgens verder met mijn missie. Zodra hij naakt was, spreidde hij zijn benen wijd.

Ik liep mijn handen op en neer over zijn gespierde benen gaan, terwijl ik staarde naar zijn lul en ballen. Zijn lul en ballen waren licht bedekt met schaamhaar. Zijn ballen waren groot en zwaar. Ik liet mijn ogen dwalen over zijn hele lichaam, alsof probeerde om elke cm van zijn lichaam te onthouden van hem. Hij was echt enorm geil voor mij. Ik gebruikte gewoon mijn vingertoppen en streelde op en neer over zijn lul heen. Er waren een mix van kleine en grote aders op zijn lul, en zijn glimde helemaal van het voorvocht.

Zijn lippen zogen aan mijn tepels, en zijn tong bowoog lekker op en neer over mijn borstkas heen. Zijn tong vermeed mijn lul en ballen, maar hij zoog aan de binnenkant van mijn dijen.

Zijn hoofd verhuisde terug naar mijn borstkas, ondertussen hield hij mijn harde stijve lul vast en streelde hem. Toen hij naast me lag gaf hij mij een tongzoen, waarop ik zijn grote lul weer streelde. Na dit een tijdje te hebben gedaan, zei hij: Sperma of zaad betekend allebei hetzelfde. Ik wil mijn lul in jou keel voelen spuiten, net zoals mijn lul in jou strakke kontje heeft gespoten.

Ik plaats mij lul voor je mond, en ik zeg je maar even dat ik het afwissel met tedere stoten en harde. Dan weet je dat al vast voor af. Ik ga je echt helemaal vol spuiten. Ik heb gehoord dat je erover pratte met je vrienden.

Ik zoog langzaam aan zijn eikel en nam hem verder in mijn mond. Zijn hand wreef over mijn rug en mijn billen terwijl ik zijn lul pijpte. Ik weet dat het raar klinkt maar het voelde erg lekker zijn stijve diep in mijn mond en keel. Ik deed mijn best om zijn lul nog harder te krijgen, ondertussen rukte ik aan mijn eigen lul.

Zijn hand bewoog tussen mijn benen, en toen begon hij te strelen over mijn lul en ik begon sneller te bewegen. Mijn hart klopte vele malen sneller, en vreemde sensaties ging door mijn lichaam heen terwijl ik hem aan het pijpen was. Zuig mijn lekkere neuk lul. Je zult echt al mijn zaad slikken geile broertje van me! Ik voelde hem met zijn hoofd duwen en maakte met zijn heupen een neuk beweging.

Toen begon hij zachtjes mijn keel te neuken, zijn lul ging steeds dieper in mijn keel. Zorg dat mijn grote lul helemaal in jou keel zit! Ik wil jou neus tegen mijn schaamhaar aan gedrukt voelen, geile teef van me! Ik kwam soms adem te kort zo nu en dan, maar hij stopte niet. Ik wil neuken in je keel zoals ik deed in je kont. Kom op, slik door die lul! Na een tijdje hield ik mijn hoofd naar beneden, terwijl hij met zijn heupen zijn lul diep in mijn keel stootte.

Ik kreeg bijna adem te kort, maar hij bleef maar door pompen in mijn keel. Je gaat mijn lul regelmatig leegmelken tot al mijn zaad er uit is, klootzak van me. Hij zuigde voor een tijdje aan mijn ballen. Toen greep hij me bij de haren en gaf mij een ruwe tongzoen en hij zoende me hard. Zijn geile ogen keken diep in de mijne.

Je wilt mijn lul helemaal droog melken, is het niet? Wil je mijn geile zaad drinken? Ik wil je… Ik wil je sperma! Zodra ik opende mijn mond, stootte hij zijn lul diep in mij. Ik begon te kokhalzen, maar hij hield mijn hoofd stevig vast als hij zijn lul nog verder bij me naar binnen duwde. Ik duwde tegen zijn benen, maar hij hield me stevig vast. Ik hield mijn adem in, tot hij me weer de tijd gaf om op adem te komen.

Ik voelde zijn hand terugkeren naar mijn lul, die inmiddels slap was geworden sinds ik adem te kort had. Je bent beter dan elke chick die ik ooit heb gehad. Dit heb ik echt nog nooit tegen iemand gezegd. Dus dat zegt wel iets over hoe goed jij het wel niet doet. Je bent echt fucking goed, geile broertje van me! Ik dwingde mezelf om weer verder te pijpen. Toen begon hij met het stoten van zijn heupen, ik pakte zijn kont vast.

Ik greep de billem stevig vast en ik duwde zijn lul diep in mijn keel. Fuck, als je zo door gaat wordt ik de gelukkigste man ter wereld! Toen ik voelde ik zijn vinger bij de ingang van mijn anus, ik werd helemaal geil van zijn lul. Zijn vinger ging langzaam in mijn jongenskutje naar binnen, ik kreunde met zijn lul in mijn mond. Mijn speeksel liep langs mijn mondhoeken en langs mijn wangen, het kon mij niet meer schelen.

Ik duwde zijn lul diep in mijn keel. Ik hield mijn adem in en zijn schaamhaar kietelde mijn neus. Hij pakte mijn hoofd en hij duwde zijn lul helemaal achter in mijn keel. Ik keek hem recht aan terwijl ik op mijn knieën voor hem zat.. Ja, je bent mijn verdomde geil teef en stak vervolgens zijn lul in mijn mond. Hij greep mijn hoofd en bewoog het heen en weer waardoor zijn lul diep in mijn keel ging. Mijn mond bewoog heen en weer om zijn dikke lul, zijn handen gleden naar mijn billen en kneep ze hard.

Na een tijdje leunde ik achteruit, rustend op zijn handpalmen, en hij gebruikte zijn heupen om mijn mond weer te neuken. Het voelde als of hij elk moment in mijn mond klaar kon komen. Ik wil jou sperma, echt alles. Toen hij achter over leunde volgde ik hem.

Spuit mijn bek helemaal vol met jou zaad, Marco! Zei ik met kracht. In eerste instantie leek hij geschokt, vervolgens kwam er een glimlach over zijn gezicht. Hij greep mijn hoofd en trok het naar zich toe. Hij spreidde zijn benen wijd en vertelde me dat hij ging klaar komen.

Ik nam zijn lul nog dieper in mijn mond en begon nog harder aan zijn lul te zuigen. De manier waarop zijn lul omhoog gebogen stond moest ik mijn positie te veranderen zodat ik zijn hele lul naar binnen kon slikken zijn. Af en toe keek ik naar zijn gezicht. Zodra hij glimlachte naar me, met een geile blik in zijn ogen.

Na een tijdje voelde ik zijn hand op mijn hoofd. Het duurde niet lang meer. Het maakte wild en ik verslinde zijn lul. Ik versneld het tempo van pijpen. Ik wil je zaad , Marco. Je gaat elke druppel zaad van mij slikken. Ik nam zijn lul weer diep in mij. Hij hiled me vast aan mijn rug en ik keek toe hoe hij met zijn heupen bewoog om zijn lul diep in mijn mond te stoten.

Ik hield mijn mond zo wijd mogelijk open zodat zijn lul helemaal bij me naar binnen kon. Ik zou hem net zo lang pijpen tot zijn laatste druppel zaad in mijn geile bek gespoten is.

Hij begon te stoten met zijn heupen alsof hij mijn kont neukte. Hij begon steeds dieper in mij te stoten. In eerste instantie probeerde ik met mijn hand zijn tempo te vertragen, maar toen haalde ik ze weg.

Terwijl hij zijn lul in mijn keel aan het neuken was stoten zijn ballen tegen mijn gezicht. Ik pakte op zijn billen en nam zijn hele lul diep in mijn keel. Zuig al mijn zaad! Ze pijpt de ontzettend dikke ochtend lul. Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen. Na het mastuberen geeft ze de gluurder een pijpbeurt. De vette hang tieten teef laat haar kale kut beffen. Zij is een ster in verleiden. Lekker mastuberen in de tuin. Mastuberen in de buiten lucht. Lekker je kontje laten likken terwijl je aan het zonnen bent.

De milf showt haar tieten billen en kale kut die ze mastu Geile slet begluurd in het bos. Ik heb een crémetje te pakken, kom op mijn knieën overeind en begin uitgebreid m'n onkuise lul bij te vetten. Even verderop kijkt de jongen-ik schat hem een jaar of zeventien-aandachtig toe hoe mijn kale eenoog steeds dikker, gladder en stijver wordt. Hij heeft z'n pikkie vastgepakt en zijn hand gaat al op en neer. Dus wenk ik hem dichterbij, want hij hoeft het natuurlijk niet zelf te doen.

Als hij binnen bereik is, pak ik z'n trekhand en stel me voor. Jongens Onder Mekaar, noemen we dat hier. Ik schuif dichterbij om hem eens goed te besnuffelen.

Z'n geur is natuurfris, pittig zelfs, en de muskus van z'n gladde ballen doet me het water in de mond lopen. Nee, nog niet toehappen, eerst even stoeien: Vooral die tepeltjes inderdaad, die als harde, donkere zuig noppen op zijn gladde borst prijken. Natuurlijk bevoel ik ondertussen zijn penis, om vast te stellen of ik met een tepel geile jongen van doen heb. De lezer weet uiteraard dat diens pik zich onmiddellijk in spuit stand zal krommen, du moment je aan zijn linkertepel zuigt.

Dan daal ik af om aan die kogelronde, kaalgeschoren balzak te gaan zuigen. Ik neem de volle zaadkloten helemaal in m'n mond en bijt proevend in de zachte, dikke rimpelhuid.

Mijn wang wrijft over zijn opstaande piemel, mijn vingers strelen zijn fluwelige kontgaatje, tot tussen de fijn gevormde eikellipjes de eerste heldere druppel opwelt. Dan laat ik z'n gezwollen zak schieten en druk m'n lippen op de hete eikel om er het warme geilvocht uit te zuigen.

Heerlijk zoet smaakt het; ik kneed z'n tepeltje om de piemel topstijf te houden en laat een onderzoekende vinger in z'n gat glijden om de prostaat te melken.