Erotische massage zuid holland tepels strelen

erotische massage zuid holland tepels strelen

...

Opa pijpen gangbang vanavond

Het is een samensmelting van twee zielen. De aanraking van de masseur voelt intiem aan. Geen deel van jouw lichaam wordt overgeslagen. De vingers glijden langzaam over je zachte huid van top tot teen. Hier en daar glijden de vingers tussen je benen om je vagina te strelen.

Je borsten krijgen de nodige aandacht. Ze worden afwisselend stevig en zacht gestreeld. Als de situatie het toelaat, zuigt de masseur ook aan je tepels en je wordt intens gevingerd of gebeft , en je krijg je tedere kusjes op je buik. Hij sabbelt aan je oorlel en je nek wordt goed bewerkt. Als kers op de taart word je tot spuitende orgasmes gebracht.

Hoewel er zeer intieme dingen plaatsvinden, zal er niet altijd geneukt worden. Een erotische massage houdt in dat de geslachtsdelen ook aandacht krijgen, en dat jij tot een hoogtepunt wordt gebracht. Dankzij porno hebben mensen een verkeerd beeld gekregen van wat een erotische massage inhoudt. Ik krijg regelmatig de vraag of ik tantra massages geef. De meeste mensen weten niet wat tantra precies inhoudt. Evenmin het verschil tussen beide massagetypes. Ze overlappen elkaar op diverse punten.

Desondanks is er wel degelijk een verschil. Bij een tantra massage ben je een actieve deelnemer. Dat wil zeggen dat jij niet enkel ontvanger bent van genot maar ook gever. Het is heel teder en liefkozend van aard waarbij beide partijen elkaars lichaam op integere wijze verkennen door middel van zachte strelen, tedere kusjes en knuffels.

Het is een uitgebreid ritueel dat uren kan duren. Daarbij wordt veel nadruk gelegd op diepe ademhaling, gegrond en aanwezig zijn. Zuurstof is levensenergie die je lichaam binnenstroomt. Door goed adem te halen vitaliseer je jezelf. Het gaat om het opwekken en verhelpen van seksuele energetische blokkades. Bij tantra massages bestaat er geen persoonlijke ruimte.

Kortom, het samensmelten van twee lichamen. Klaarkomen is niet het doeleinde. Als het gebeurt, is het prima. Tantra massages komen bij vele mensen ietwat zweverig over. Dat was nieuw, die had ik nog niet eerder op gehad. Verder geen tijd verkwistend zegt ze me dat ik mijn tijd kan nemen om me te ontkleden, dat er een handdoek klaar ligt bij de douche en dat als ik me heb afgedroogd alvast op mijn buik op de tafel kan gaan liggen.

Ik kom over een minuut of 10 wel weer even kijken'. Onder de douche probeer ik de drukte van de week even van me af te spoelen en was ik me helemaal fris en schoon. Als ze terug komt ziet ze me liggen en speelt er een glimlach op haar lippen als haar ogen me van top tot teen opnemen. Ze heeft er duidelijk zin in. Ze legt een handdoek over mijn benen en billen zodat die lekker warm blijven en helpt me het masker goed opdoen.

Ze laat wat olie in haar hand lopen voordat ze het over mijn schouder smeert. De olie is warm en voelt weldadig. Terwijl ze mijn schouders licht masseert, drukt ze met haar duimen ze wat harder in mijn schouder en voelt overal de spanning die de afgelopen week is opgebouwd. Terwijl ze rustig mijn schouders en bovenarmen masseert voel ik de druk uit mijn schouders verdwijnen en voel ik dat mijn lichaam langzaamaan slapper wordt en merk ik dat ik me steeds meer ga ontspannen.

Terwijl ik daar lig te genieten in het donker denk ik aan de vorige keer en hoe ik haar voor het eerst naast me zag staan terwijl ze me masseerde. Dat ik merkte dat haar duster steeds een beetje open ging en hoe opgewonden ik werd bij de fantasieën die ik kreeg hoe ze eruit zou zien als ze helemaal naakt was. Uiteindelijk deed ze toen zelf de band om haar middel die de duster dicht hield los waardoor de duster helemaal open viel en ik opeens zag hoe ze eronder uit zag.

Ze was mooi glad geschoren, net als ik, met een glinsterende piercing en ik zag hoe mooi ze was. Ik merk dat ze voor me staat zodat ze makkelijker mijn schouders richting mijn onderrug kan masseren en ik voel hoe ze zachtjes met haar lichaam tegen me aankomt met elke beweging die ze maakt. Ze masseert van boven naar beneden over mijn beide zijkanten waarbij ze zachtjes de zijkanten van mijn borsten aanraakt tijdens het masseren.

Het voelt tussen masseren en strelen in, maar omdat ik daar zo weinig wordt aangeraakt is het des te gevoeliger. Ze verschuift de handdoek van mijn benen en billen over mijn schouders en rug en ik stel me voor hoe ze naar mijn billen zit te kijken terwijl ze er warme olie over laat stromen. Heerlijk voelt het, zo warm is het en ik voel de warme olie tussen mijn billen langs mijn schaamlippen lopen.

Met haar vingertoppen begint ze mijn billen te masseren, heel licht, waarbij ze bij elke draaiende beweging mijn billen licht uit elkaar beweegt. Ze lijkt te hebben onthouden dat ik het lekker vind als er met mijn billen wordt gespeeld, of ze doet dat altijd, dat kan natuurlijk ook.

Maar het voelt weer vertrouwd lekker aan en ik merk dat ik me nu helemaal aan het ontspannen ben. Ze gaat omlaag via mijn benen, masseert iets krachtiger bij mijn kuiten om weer heel zachte massage bewegingen te maken bij mijn voeten.

Nadat ze beide voeten heeft gemasseerd, duwt ze de voeten langzaam uit elkaar totdat beide voeten aan de zijkant van de tafel liggen en mijn benen nu uit elkaar liggen. Met nieuwe olie masseert ze de binnenkant van mijn dijen en ik voel haar steeds iets dichter bij mijn kutje komen, zonder dat die wordt aangeraakt.

Het voelt alsof er een stroompje vocht uit me sijpelt zo nat voel ik me, maar het lijkt maar zo of ze doet alsof ze niks merkt, want ze negeert me daar volledig, wisselt het masseren van mijn dijen en bovenbenen af met het masseren van mijn billen en langzaam voel ik de vingertoppen steeds dichter bij komen.

Ik kan het niet helpen als ik zachtjes kreungeluidjes laat horen en ik sta steeds op het punt om haar te vragen of ze me daar aan wilt raken als ze steeds weer iets dichter bij komt en ik verwacht dat ze het gaat doen.

En elke keer haalt ze haar vingers en handen weer weg en masseert ze me weer ergens anders waar het zo lekker voelt. Ik voel dat ik steeds harder verlang naar haar aanraking daar en net als ik denk dat het niet erger kan, trekt ze zich weer terug en maakt ze het alleen maar nog erger. Totdat ze met haar hand de binnenkant van mijn dij steviger begint te masseren en doorglijdt tot bovenaan waar de zijkant van haar hand tegen mijn schaamlippen aankomen en ze eindelijk voelt hoe nat ik ben.

Het voelt warm daar en ze masseert zachtjes haar hand heen en weer zodat de lippen licht meebewegen, waardoor haar hand er een beetje tussen kan glijden.

Ze beweegt haar hand naar boven en ik voel de nattigheid met haar hand uit mijn kutje meeglijden naar boven, langs mijn kontje over mijn billen en weer terug.

Haar andere hand komt erbij en ze glijdt er met haar vingers onderdoor zodat ze mijn buik aanraakt en alleen haar duimen nog langs mijn lippen schuiven. Ze duwt me een klein beetje omhoog en begint langzaam met alleen haar duimen mijn schaamlippen te masseren.

Eerst de linkerkant, dan de rechterkant, dan allebei. Ze wrijft haar duimen langs mijn lippen, over mijn lippen, tussen mijn lippen, maar en hoewel ik het wel uit wil gillen dat ze haar vingers of duim in me moet stoppen, blijft ze in een rustig ritme alleen maar de buitenkant masseren.

Het lijkt wel een eeuwigheid zolang als ze er mee doorgaat en als ze haar handen langzaam weghaalt ontspan ik me weer even en als ik weer op mijn op mijn buik ontspannen lig te ademenen vraagt ze of het goed met me gaat.

Ik glimlach alleen maar en tast naar waar ik denk dat ze staat. Ik merk dat ze naakt is en vraag me af of ze dat al de hele tijd is. Ik voel haar glimlachen en ze stuurt mijn hand zodat ik haar aan kan raken. Eerst over haar dijen, langs de zijkant van haar billen, dan over haar buik langs haar borsten weer naar beneden en terwijl ze één been licht optilt laat ze me voelen hoe nat ze zelf is geworden van de massage tot nu toe.

Voordat ik op ondeugende ideeën kan komen haalt ze mijn hand weer weg en legt ze mijn arm naast me neer. Ik voel dat er in een dun straaltje olie over mijn borsten wordt gegoten en langzaam begint ze mijn borsten te masseren. Mijn borsten zijn niet groot, maar nog steeds stevig en ik vind het heerlijk als ze aandacht krijgen.

Eigenlijk vin dik het gewoon heerlijk om overal aandacht te krijgen door de juiste persoon, realiseer ik me en krom mijn rug en duw mijn borsten even tegen haar masserende handen aan. Met draaiende bewegingen masseert ze mijn borsten en draait ze steeds iets dichter naar mijn tepels om af en toe met haar handen even helemaal naar beneden richting mijn schaamstreek te glijden om dan weer terug te komen bij mijn borsten om weer in draaiende bewegingen steeds dichter bij mijn tepels te komen.

Afwisselend masseert ze met haar duim en wijsvinger mijn hard geworden tepels om vervolgens met haar hele hand mijn borsten te omvatten.erotische massage zuid holland tepels strelen

...