Heerlijk genomen kleine pikjes

heerlijk genomen kleine pikjes

.

Lekker neuken en beffen gratis downloaden

God, ze wilde het ding zien spuiten! O, wat dacht ze nu? O, dit kon toch niet, maar toch wilde elke vezel in haar lijf juist dat, die harde eikel geil zien spugen, zaad, ze verlangde naar zijn zaad!

Haar ogen zaten vastgezogen aan die grote gezwollen eikel die ze zelf keer op keer van onder de voorhuid tevoorschijn liet komen, wat mooi, wat vreselijk geil, het blokkeerde haar denkvermogen!

Gebiologeerd keek ze alsmaar naar de grote stijve van een totaal onbekende oude Fransman die ze nu stevig in haar hand had. Op en neer ging haar hand, op en neer, de warmte en opwinding straalde van de mooie erectie af. Oestrogeen vloeide rijkelijk door haar aderen, haar klitje jeukte! O, Help, ze rukte een wild vreemde man af die minstens net zo oud was als haar eigen vader!

Glijmiddel, geil welde rijkelijk op uit de dikke eikel en droop over en tussen haar vingers, geile geluiden en een opwindende geur vulde de ruimte met puur verlangen. Ze kon niet stoppen! Sneller, steeds sneller ging haar handje op en neer, op en neer! Ze wilde die pik zien spuiten! Ondertussen, zonder dat het jonge vrouwtje het zelf in de gaten had, hadden de andere mannen in het zaaltje door wat er gebeurde en waren ze stilletjes vlakbij gaan zitten.

Maar Cindy had alleen maar oog voor die ene flinke stijve die in haar handje op en neer schoof. Toen, toen ze voelde hoe haar andere hand ook werd vastgepakt! Verbaasd keek ze opzij. Een dikbuikige Fransman, Janvier, was in de stoel naast haar gaan zitten en had ook zijn stijve lul uit zijn broek gehaald!

Even probeerde ze haar hand terug te trekken, maar de fransman hield haar handje echter stevig vast. Voor haar gevoel tergend Langzaam bewoog de man haar hand in de richting van zijn harde leuter. Waar ben ik mee bezig! Beide Fransozen hadden nu een van haar handjes goed vast en hielpen haar de juiste beweging te maken.

Cindy wist niet wat ze moest doen, ze was bang voor wat er misschien nog komen ging maar kon de vreselijke opwinding die zich van haar meester had gemaakt niet de baas.

Op en neer, op en neer gingen haar kleine handjes. Onweerstaanbare lustgevoelens vertroebelden haar gezonde verstand, lust had het overgenomen! Als in een droom trok ze de twee onbekende mannen af, rukte aan hun dikke geile stijve piemels, op en neer, op en neer gingen haar kleine tienerhanden, op en neer. Cindy zag hem zijn rits open maken en zijn flinke stijve lul tevoorschijn springen.

Wat doet hij nu, nog een stijve! Hij grijnsde geil en uitdagend terwijl hij Cindy recht in de ogen aankeek en zich vlak voor haar begon af te trekken. Haar ogen fixeerde zich nu op zijn stijve piemel. Onbewust rukte ze de harde pikken in haar handjes nu af in het zelfde tempo als waarin de man voor haar zich aftrok.

Albertin, weer een andere voor Cindy naamloze Fransman, die achter haar stoeltje was gaan staan streelde haar schouders. Cindy was zo geil dat ze er alleen maar van genoot en zich volledig overgaf aan de lustgevoelens. Sensueel en teder masseerde hij haar jonge schouders, zijn handen zakte langzaam af en hij begon haar bloesje open te knopen. Maar Cindy was zo geil, zo vreselijk geil! Luc sloot zijn ogen van geluk toen hij het minuscule stukje stof opzij schoof en met zijn vingers tussen haar natte schaamlipje gleed.

Cindy reageerde als door de bliksem getroffen, een golf genot schoot door haar lijfje toen Luc haar klitje aanraakte. Het tiener meisje zat luid kreunend op het klapstoeltje en rukte steeds wilder en wilder aan de twee stijve piemels in haar handen terwijl het orgasme haar wereld op de kop zette. Haar ogen lieten de penis van Jacques niet los terwijl het heftige orgasme langzaam wegebde en Albertin nog steeds haar borsten kneedden.

Cindy besefte dat ze veel en veel te geil was om nu nog weg te gaan, dat ze de wil niet meer had om de mannen van zich af te schudden.

O, God ze wilde die pikken zien spuiten, ja! Ze wilde het zaad uit die lullen rukken! Albertin die nog steeds de borsten van Cindy kneedde, liet ze los en pakte Cindy vast onder haar oksels en tilde haar op.

Jacques die zich voor haar zat af te trekken begreep de hint en pakte haar van hem over en trok haar naar zich toe. Cindy die lekker aan die pikken wilde blijven rukken voelde teleurgesteld de stijve leuters uit haar handen glijden terwijl ze zag hoe de grote stijve waar ze naar toe werd getrokken steeds groter leek te worden.

De stijve leuter van Jacques kwam recht op haar gezichtje af! Ze wist wat die man wilde, lekker gepijpt worden! Zonder er verder over na te denken opende ze gewillig haar mond. Ze voelde hoe de kloppende stijve lul tussen haar volle lippen door haar mondje in gleed. Hij spreidde met zijn handen haar heerlijke tiener billen en legde zijn stijve ertussen. Genietend bekeek hij hoe zijn dikke stijve tussen de stevige witte jonge billen op en neer gleed.

Janvier en Luc bleven niet lang toekijken. Beide kwamen overeind en begonnen Cindy te betasten. Geile oude mannen handen knepen in haar jonge borsten en verkende haar lijf.

Cindy voelde de stijve pik tussen haar billen, haar handen werden weer vastgepakt en gevuld met de stijve piemels van Janvier en Luc. Die kerels wilden, nee zouden haar gaan neuken!

Ze was bloedje geil en had geen aansporing nodig, zodra ze het stijve mannen vlees in haar handen had begon ze de stijve leuters weer af te trekken. Het besef geneukt te gaan worden deed het geile jonge meisje haar rug iets hol buigen, haar opgewonden kutje zo aanbiedend aan de grote stijve die tussen haar bilwangen heer op en neer gleed.

Haar heerlijke billen spreidde zich nog net ietsje verder en de mooie jonge gladgeschoren schaamlippen opende zich. Het zachte roze vlees van haar kutje was een aanblik die de vijftiger niet kon weerstaan! Hij haalde zijn harde pik even tussen haar natte schaamlippen door en perste zijn grote dikke eikel tegen het tienerkutje. Alle mannen hoorde hoe het sletje kreunde toen de gezwollen eikel haar vagina ingleed en nog harder begon te kreunen toen de stijve er tot aan zijn ballen in verdwenen was en hij haar ritmisch begon te neuken.

Door de steeds hardere harde stoten van Albertin werd Cindy gedwongen de stijve van Jacques dieper en dieper in haar keel te nemen. Cindy wist dat het kon, ze had het net gezien, het was een uitdaging! Gretig sperde ze haar mond zo wijd mogelijk open en verzwolg de geil lekkende stijve met huid en haar. Jacques wist niet wat hem overkwam! De oude vrijgezel voelde zijn pik nog verder opzwellen van genot. Hij snoof, snoof nog eens en verloor alle controle, wild ramde hij zijn kloppende stijve in en uit het strakke neukgaatje van het jonge meisje, Cindy voelde dat de oude Fransman klaar ging komen.

O, God, hij zou haar vol spuiten met zijn zaad! Hij verkrampte en voelde hoe zijn zaad met grote kracht uit zijn ballen spoot. Ook Jacques kon en wilde zich niet langer beheersen. Cindy werd hard voorover geduwd en de stijve van Jacques schoof tot aan zijn ballen in haar mond. De eikel zat strak in haar keeltje en de wilde slik bewegingen van Cindy zogen het zaad uit zijn ballen. Jacques produceerde een geluid dat klonk alsof hij leeg liep.

Cindy kokhalsde even door de onverwacht grote hoeveelheid Frans zaad, slikte het dapper weg en voelde hoe ze door een andere golf warm sperma werd gevuld. Jacques haalde zijn nog wild spuitende pik uit haar mond en terwijl een golf zaad uit haar mond liep en er nog wat sperma in haar gezicht terecht kwam kreunde ze: Sperma kleefde aan haar gezicht en droop op de grond. Ze was bijna klaar gekomen en voelde teleurgesteld hoe de snel slapper wordende pik samen met een flinke golf zaad uit haar naar meer knijpende kutje glippen.

Terwijl de Jacques en Albertin zich uitgeput en leeg terugtrokken lieten Luc en Janvier haar geen tijd om bij te komen. De nogal wat oudere Albertin liet zich snel in het klapstoeltje achter Cindy zakken, pakte haar bij haar heupen en probeerde haar naar zich toe te draaien.

Cindy voelde de hoe de krachtige oude mannen handen haar jonge lijfje om wilde draaien en werkte mee, zij wilde hetzelfde als hij, neuken! Terwijl ze met haar beide benen aan weerszijde van Albertin op de verrassend brede bioscoopstoel klom betaste Luc haar billen.

Hij gleed met zijn vingers tussen haar billen door en streelde haar poepgaatje. God, dat had haar zo vreselijk geil gemaakt! Maar het onhandige jongetje had het niet voor elkaar gekregen en was, terwijl zijn eikel klem zat tussen haar kringspier, klaar gekomen en had haar verlangen niet bevredigd. Nu rilde ze van genot, zouden ze, wilde hij? Veel tijd kreeg ze niet om er over te fantaseren, Janvier perste zijn flinke leuter haar wijd openstaande kutje in.

De dikke tamp vulde haar gaatje en al snel kreunde het jonge meisje van genot. Luc streelde haar kontgaatje en glipte af en toe met het topje van zijn vinger haar anus in.

Het leek wel alsof het poepertje van het tiener meisje er om smeekte! Als Luc zijn vinger in haar kontje perste klemde het zich er met kracht omheen om zodra hij zijn vinger er uithaalde zich uitnodigend wijd open te sperren. Luc wreef het geil uit zijn eikel uit over de schacht van zijn harde lul. Hij zuchtte, wat een ongelofelijk geile gezicht!

Dat strakke jonge kontje, dat geile kutje dat in een hoog tempo werd geneukt! Cindy wist niet wat haar overkwam! Ze sidderde van intense genot en kwam klaar toen de stijve diep haar anus penetreerde, het brute orgasme deed haar bijna haar verstand verkiezen.

Die twee keiharde leuters die alle gevoelige zenuwen in haar lijfje maximaal stimuleerde gecombineerd met de onwerkelijkheid van de situatie vervolmaakte haar intense genot en dreven het jonge meisje al snel naar weer een heftig orgasme. Wild pompte de beide mannen hun neukvlees snel en diep in het van genot kronkelende tienertje. Ondertussen was Marcel, de man achter de balie, ook het zaaltje binnen gekomen.

Dit was een buitenkansje, weer eens wat anders dan de oude madame Chenault, en dit wilde hij zeker niet missen! Hij stond vlak naast Cindy en rukte als een bezetene aan zijn lul ondertussen zich nog verder opgeilend aan haar jonge borsten, hij had hier al het een en ander mee gemaakt maar dit, dit lekkere jonge ding was Superbe! Ondertussen had Albertin de zaal verlaten maar Jacques moest en zou het meisje nog neuken en had zich ondertussen hersteld en stond ongeduldig op zijn beurt te wachten.

Jacques zag zijn kans en plofte snel in de andere stoel naast Cindy en trok haar naar zich toe. De bloedgeile Cindy maakte het niet veel uit en gewillig kroop ze over Jacques heen en liet zijn grote harde neuker in haar kutje glijden en begon hem gelijk te berijden. Ook Marcel greep zijn kans.

Hij duwde het meisje iets voorover en perste zijn opgewonden kloppende stijve lul in haar nog sperma lekkende kontgaatje dat net nog door Luc was volgespoten.

Diep boorde hij zijn harde neuker in het strakke darmkanaal. Cindy kreunde tevreden toen de twee stijve leuters om beurten haar gaatjes vulden, al snel kwam het tienertje klaar op de twee harde pikken. Ik val op meisjes, ik geil op meisjes. Maar meisjes zien mij niet staan. Ik ben maar een kleine jongen, waardoor ik veel jonger lijk en ik ben erg verlegen.

Omdat het met meisjes niet lukt ben ik best gefrustreerd. Ik kijk vrij veel porno en op een gegeven moment raakte ik steeds meer geïnteresseerd in hoe een meisje seks ervaart. Een pik in je mond. Een pik in je kont. Zodoende dat ik me meer ging verdiepen in de mannenseks.

Ik kwam erachter dat aan de rand van mijn woonplaats een bos is waar mannen komen om te seksen. Dit is wat ik daar vorig jaar zomer heb meegemaakt, een paar maanden nadat ik 16 was geworden.

Met kloppend hart fietste ik langs het rand van het bos. Eerst even een verkenningsrondje doen. Er stonden wat wagens geparkeerd, maar verder zag het er verlaten uit.

Ik probeerde vanaf de weg te kijken of ik iemand zag, maar dat was niet zo. Er liep een zandpad het bos in. Ik probeerde er langzaam overheen te fietsen, maar het losse zand maakte fietsen niet makkelijk.

Ik stapte af en liep met de fiets aan de hand over het pad. Ik tuurde naar de grond om te kijken of ik aanwijzingen vond van enige geile activiteiten die zich hier zouden plaatsvinden.

Op een plek waar weinig struiken waren stopte ik om eens goed te kijken. Ja hoor, ik zag wat tissues liggen en zelfs een condoom! Ik voelde me net zo opgewonden als de eerste keer dat ik de seksboekjes van mijn ouders ontdekte. Hier werd echt aan vieze mannenseks gehad. Ik liep nog wat verder het pad over en bij een kruising zag ik een man staan.

Mijn hart begon als een razende te kloppen. Zou hij net als ik op zoek zijn naar seks? Zou het een gewone wandelaar zijn? Ik wist helemaal niet hoe het hier aan toe ging.

Ik kwam steeds dichter bij de man. Ik zag dat hij een heel stuk ouder was dan ik. Waarschijnlijk zelfs ouder dan mijn vader.

Hij stond gewoon stil, alsof hij aan het wachten was. Ik probeerde niet te veel naar hem te kijken. Toen ik hem passeerde durfde ik zelf helemaal niet zijn richting in te kijken. Er stak een ander pad over en daar stopte ik. Ik kon nog wel verder lopen het bos in, maar moest ik daar wel heen? Moest ik juist zijn bij dat ene plekje waar ik de condoom had gevonden? Ik draaide me om en keek links en rechts over het pad dat ik had gekruist. Stiekem keek ik weer even naar de man, die mij aandachtig bekeek.

Ik besloot naar links te gaan, waar ook nog een flink stuk bos was. Ik liep heel langzaam, peinzend wat ik moest doen. Zou die man er nog staan vroeg ik me af. Langzaam keek ik om. Ik schrok toen ik zag dat de man achter me aan liep. Was hij me aan het volgen? Moest hij dezelfde kant op? Om erachter te komen wat de man wilde besloot ik even te stoppen.

Ik deed net alsof ik mijn band controleerde. De man passeerde me en liep een stukje door. Toen bleef hij ook staan. Ja deze man was zeker in mijn geïnteresseerd. Ik liep naar hem toe en stopte naast hem. Ik knikte even snel naar hem. Snel draaide ik mijn hoofd weer weg om een beetje om me heen te kijken.

Als er iets zou gebeuren zou de man het initiatief moeten nemen. Dat was het teken om hem eens goed aan te kijken. De man was zeker ouder dan 50 jaar, misschien zelfs ouder dan 60! Hij had grijzend haar en een grote bril. Hij droeg wat ouderwetse kleding. Ik knikte waarop we samen het bos verder in liepen. Er was geen pad dus mijn fiets bleef af en toe hangen aan de takken en het groen daar.

De man leidde me naar een ietwat beschut stukje. Mijn fiets zette ik tegen een boom. De fiets had ik net weggezet of de man kwam al op me af. Hij greep naar mijn kruis en boog naar mijn gezicht om me te zoenen. Ik rook zijn mannengeur. Zoenen wilde ik echter niet. Dat was iets voor de meisjes. Ik ontweek zijn mond, waarop hij mijn wang zoende en aan mijn oor sabbelde.

Dat vond ik helemaal niks, sterker nog ik vond het vies, zijn mannengeur kleefde aan mijn wang. Ik durfde daar niet op te antwoorden. Ik wilde zijn lul zien, aan zijn lul zitten. Ik wilde hem pijpen. Misschien wilde ik zelfs geneukt worden.

Maar dat durfde ik als verlegen menneke niet te zeggen. De man greep hierop naar mijn broek en probeerde de knoop open te maken. Dit lukte hem niet goed, dus ik deed het voor hem.

Snel trok hij mijn broek en onderbroek omlaag. Zo stond ik halfnaakt in het vieze mannenbos. Mijn kleine pikje was nog niet helemaal stijf. Zelf vond ik maar dat ik een veel te klein piemeltje had, kort en dun. Maar de man had er geen moeite mee.

Hij begon me meteen te pijpen. Ik vond het er raar uitzien. Zo'n ouwe vent die aan een klein piemeltje zoog van een tienerknul. Het hoorde andersom te zijn. Ik wilde dolgraag aan zijn ouwe lul zuigen, niet andersom. Met moeite wist ik mijn lulletje uit zijn mond te halen. Ik greep naar zijn pik in zijn broek. De man begreep wat ik wilde. Hij knoopte zijn broek open en trok zijn typische witte ouwe mannen slip naar beneden. Het was mijn eerste keer dat ik een mannenpik zo zag. Zijn lul was vrij groot met veel voorhuid, waar dikke aders opzaten.

Het leek alsof er een soort kromming in zat. Zijn zak was behaard met grijs krulhaar. Zijn pik voelde warm aan toen ik deze vastpakte. Wat voelde het fijn zo'n dikke lul in mijn kinderhand. Ik begon hem eerst een beetje af te trekken. Zijn voorhuid probeerde ik helemaal van zijn eikel af te stropen. Toen de grote paarse kop zichtbaar was bukte ik voorover. Met een kusje begon mijn eerste orale verkenning van een lul.

Gretig nam ik zijn pik in mijn mond. Ondanks dat het mijn eerste keer was, voelde het heel natuurlijk om een andere man te pijpen. Ik voelde een zachte wind langs mijn kont waaien. Wat een geil gevoel, zo in je blote kont in het bos een vent pijpen. Ik wilde zoveel mogelijk lul in mijn bek hebben, dus hurkte ik voor de man. Wat voelde ik me goedkoop zo. Boven zijn lul zag ik nu een tatoeage zitten, dat had ik niet verwacht van zo'n ouwe knar.

Zijn lul hapte ik weer naar binnen, ik wilde zoveel mogelijk naar binnen krijgen, zijn schaamhaar tegen mijn neus voelen. Maar het was teveel voor een beginneling als ik. Mijn poging om deze grote dikke lul te deepthroaten zorgde ervoor dat ik moest kokhalzen.heerlijk genomen kleine pikjes

.


Huisvrouw geeft massage gangbang afspraak


Er liep een zandpad het bos in. Ik probeerde er langzaam overheen te fietsen, maar het losse zand maakte fietsen niet makkelijk. Ik stapte af en liep met de fiets aan de hand over het pad.

Ik tuurde naar de grond om te kijken of ik aanwijzingen vond van enige geile activiteiten die zich hier zouden plaatsvinden. Op een plek waar weinig struiken waren stopte ik om eens goed te kijken. Ja hoor, ik zag wat tissues liggen en zelfs een condoom!

Ik voelde me net zo opgewonden als de eerste keer dat ik de seksboekjes van mijn ouders ontdekte. Hier werd echt aan vieze mannenseks gehad. Ik liep nog wat verder het pad over en bij een kruising zag ik een man staan. Mijn hart begon als een razende te kloppen.

Zou hij net als ik op zoek zijn naar seks? Zou het een gewone wandelaar zijn? Ik wist helemaal niet hoe het hier aan toe ging. Ik kwam steeds dichter bij de man. Ik zag dat hij een heel stuk ouder was dan ik. Waarschijnlijk zelfs ouder dan mijn vader. Hij stond gewoon stil, alsof hij aan het wachten was. Ik probeerde niet te veel naar hem te kijken. Toen ik hem passeerde durfde ik zelf helemaal niet zijn richting in te kijken.

Er stak een ander pad over en daar stopte ik. Ik kon nog wel verder lopen het bos in, maar moest ik daar wel heen? Moest ik juist zijn bij dat ene plekje waar ik de condoom had gevonden? Ik draaide me om en keek links en rechts over het pad dat ik had gekruist.

Stiekem keek ik weer even naar de man, die mij aandachtig bekeek. Ik besloot naar links te gaan, waar ook nog een flink stuk bos was. Ik liep heel langzaam, peinzend wat ik moest doen. Zou die man er nog staan vroeg ik me af. Langzaam keek ik om. Ik schrok toen ik zag dat de man achter me aan liep. Was hij me aan het volgen? Moest hij dezelfde kant op? Om erachter te komen wat de man wilde besloot ik even te stoppen.

Ik deed net alsof ik mijn band controleerde. De man passeerde me en liep een stukje door. Toen bleef hij ook staan. Ja deze man was zeker in mijn geïnteresseerd.

Ik liep naar hem toe en stopte naast hem. Ik knikte even snel naar hem. Snel draaide ik mijn hoofd weer weg om een beetje om me heen te kijken. Als er iets zou gebeuren zou de man het initiatief moeten nemen. Dat was het teken om hem eens goed aan te kijken. De man was zeker ouder dan 50 jaar, misschien zelfs ouder dan 60! Hij had grijzend haar en een grote bril. Hij droeg wat ouderwetse kleding. Ik knikte waarop we samen het bos verder in liepen. Er was geen pad dus mijn fiets bleef af en toe hangen aan de takken en het groen daar.

De man leidde me naar een ietwat beschut stukje. Mijn fiets zette ik tegen een boom. De fiets had ik net weggezet of de man kwam al op me af. Hij greep naar mijn kruis en boog naar mijn gezicht om me te zoenen. Ik rook zijn mannengeur. Zoenen wilde ik echter niet. Dat was iets voor de meisjes. Ik ontweek zijn mond, waarop hij mijn wang zoende en aan mijn oor sabbelde. Dat vond ik helemaal niks, sterker nog ik vond het vies, zijn mannengeur kleefde aan mijn wang.

Ik durfde daar niet op te antwoorden. Ik wilde zijn lul zien, aan zijn lul zitten. Ik wilde hem pijpen. Misschien wilde ik zelfs geneukt worden. Maar dat durfde ik als verlegen menneke niet te zeggen. De man greep hierop naar mijn broek en probeerde de knoop open te maken. Dit lukte hem niet goed, dus ik deed het voor hem. Snel trok hij mijn broek en onderbroek omlaag. Zo stond ik halfnaakt in het vieze mannenbos. Mijn kleine pikje was nog niet helemaal stijf.

Zelf vond ik maar dat ik een veel te klein piemeltje had, kort en dun. Maar de man had er geen moeite mee. Hij begon me meteen te pijpen. Ik vond het er raar uitzien. Zo'n ouwe vent die aan een klein piemeltje zoog van een tienerknul. Het hoorde andersom te zijn. Ik wilde dolgraag aan zijn ouwe lul zuigen, niet andersom. Met moeite wist ik mijn lulletje uit zijn mond te halen.

Ik greep naar zijn pik in zijn broek. De man begreep wat ik wilde. Hij knoopte zijn broek open en trok zijn typische witte ouwe mannen slip naar beneden. Het was mijn eerste keer dat ik een mannenpik zo zag. Zijn lul was vrij groot met veel voorhuid, waar dikke aders opzaten.

Het leek alsof er een soort kromming in zat. Zijn zak was behaard met grijs krulhaar. Zijn pik voelde warm aan toen ik deze vastpakte. Wat voelde het fijn zo'n dikke lul in mijn kinderhand. Ik begon hem eerst een beetje af te trekken. Zijn voorhuid probeerde ik helemaal van zijn eikel af te stropen.

Toen de grote paarse kop zichtbaar was bukte ik voorover. Met een kusje begon mijn eerste orale verkenning van een lul. Gretig nam ik zijn pik in mijn mond. Ondanks dat het mijn eerste keer was, voelde het heel natuurlijk om een andere man te pijpen. Ik voelde een zachte wind langs mijn kont waaien.

Wat een geil gevoel, zo in je blote kont in het bos een vent pijpen. Ik wilde zoveel mogelijk lul in mijn bek hebben, dus hurkte ik voor de man. Wat voelde ik me goedkoop zo. Boven zijn lul zag ik nu een tatoeage zitten, dat had ik niet verwacht van zo'n ouwe knar. Zijn lul hapte ik weer naar binnen, ik wilde zoveel mogelijk naar binnen krijgen, zijn schaamhaar tegen mijn neus voelen.

Maar het was teveel voor een beginneling als ik. Mijn poging om deze grote dikke lul te deepthroaten zorgde ervoor dat ik moest kokhalzen. Ik draaide om, zodat ik met mijn kont in zijn richtig stond. Hij pakte mijn billen vast en begon ze te kneden. Daarna kwam hij tegen me aanstaan. Zijn lul drukte tegen mijn onderrug.

Dat vond ik wel geil, maar dat hij ineens weer probeerde te knuffelen vond ik weer minder. Zijn handen gleden onder mijn shirt. Bij mijn tepels aangekomen begon hij er flink in te knijpen. Het deed meer pijn dan dat het lekker was. Ik kermde "auw", zodat de man snapte dat ik het niet fijn vond. De man spuugde op zijn hand en gleed tussen mijn billen.

Met zijn vingers had hij mijn aars al snel gevonden. Een vinger probeerde hij naar binnen te duwen. Ik kermde weer, omdat de vinger zo ruw aanvoelde in mijn jongenskutje. Hij haalde zijn vinger uit mijn kont en liet er nog wat spuug op vallen. Ik deed de gordijnen dicht en we keken verder. Opeens was de film afgelopen, maar helaas voor mij was er nog niet gezoend. Zonder problemen deed ik mijn shirt uit, en mijn cup D’s bengelden de vrijheid in. Ik wist niet wat ik hierop moest zeggen, dus trok ik het deken maar wat hoger.

Het was inmiddels 12 uur. Ik dronk nog wat, maar morste daarbij over mijn tieten. Wouter had een handdoek, en wreef meteen mijn tieten droog. Toen ze al lang droog waren, ging hij nog even door, maar ik vond het wel lekker.

Daarom verzon ik een tweede weddenschap. Ik wilde zijn piemel nog wel een keer zien. Voor een tweede keer kwam hij tevoorschijn, maar nu was hij groter, en hij stond helemaal rechtop. Blijkbaar had Wouter zich al genoeg opgewonden. Toen deed ik langzaam mijn strakke broekje uit. Ik vond het spannend. Zo zaten we even naast elkaar, toen de nachtprogrammering aansprong op de tv.

We lieten het allebei staan en keken ernaar, toen een vrouw opeens hard geneukt werd door een man. Wouter vroeg aan mij of dat sex was, hij had er wel eens van gehoord, en ik legde hem van alles uit. Toen vroeg hij of hij mij mocht aanraken. Ik vond het goed, als ik hem daarna mocht voelen. Zo streelde hij mijn lichaam, het was echt heerlijk, terwijl ik langzaam met zijn piemel begon te spelen.

Hij was denk ik maar 11 cm lang, maar wel heel hard. Hij zei dat hij dat lekker vond, dus gingen we zo even door, totdat ik hem wilde proeven. Ik legde hem neer op de bank, ging tussen zijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond. Een siddering ging door zijn lichaam, en ik vond het eigenlijk best lekker. Binnen no-time spoot hij een klein straaltje in mijn mond, die ik door slikte. Het was zo geil. Ik was er wel klaar voor. Hij lag nog steeds op zijn rug, en ik schoof mijn natte poes over zijn been heen en weer, steeds verder naar voren, totdat ik zijn piemel raakte.

Ik tilde mezelf op, bracht mijn kutje voor zijn rechtopstaande paaltje, en zetten mijn lippen ertegen aan. Het smaakte naar meer, dus langzaam liet ik zijn lieve piemeltje door mijn poesje heen glijden, totdat ik helemaal op hem zat. Zo begonnen we te neuken. Ik moet zeggen dat ik het heel erg lekker vond. Wouter keek met open ogen naar de voorstelling die voor zijn ogen aan het afspelen was, en begon mee te bewegen. Opeens hield hij me vast, en ging rechtop zitten terwijl hij mij neerlegde.

Ik spreidde mijn benen, en hij begon mij te neuken. Steeds sneller en harder. Ik kwam gillend klaar, en duwde hem naar buiten terwijl een straaltje vocht mijn kutje verliet, en over mijn anus heenliep.

Ik wreef erover heen, en blijkbaar zag wouter dat als een uitnodiging, want hij zetten zijn dop al tegen mijn kringspier aan. Hij keek me even aan, maar haalde toen zijn lul weg, Ik ontspande, keek omhoog, en voordat ik het doorhad werd mijn anus gepenetreerd door zijn lul. Het deed pijn, en ik schreeuwde even, maar toen maakte de pijn plaats voor genot. Wij was met in mijn kont aan het nemen. Het was zo geil en lekker, dat ik het niet meer erg vond dat hij niet had geluisterd.

Hij nam me hard, en pakte de colafles van de grond en duwde hem in mijn kut. Het was een gladde glazen fles, maar hij was te groot, dus ik kreeg hem niet ver. Ik haalde hem er weer uit, likte aan de bovenkant, en zei tegen Wouter dat hij m eruit moest halen, dat deed hij, en terwijl hij verder ging met me in mijn kut te neuken stopte ik de fles zo diep mogelijk in mijn reetje.

Het was heerlijk, en we kwamen allebei nog een keertje klaar. We zijn gaan slapen, en toen ik werd vroeg wakker omdat Wouter zijn lul in mijn mond had gestoken.

heerlijk genomen kleine pikjes