Kreunend klaarkomen neuken in disco

kreunend klaarkomen neuken in disco

..

Coevorden sex lul likken

Maar uiteindelijk, lukte het toch. Ze gooide, de natte stinkende kleding, in de wasmand. Waar een meurende lucht uit opsteeg, ‘’gatv…,’’ ze bedacht zich en stopte het hele zooitje in de wasmachine, bolletje met vloeibaar er in, aanklikken die handel, ‘’zo morgen haal ik het er wel weer uit! Waar haar tietjes een beetje in naar boven werden gedrukt. Ze was klaar voor de disco. Ze gaf haar pa een zoen en wist al, dat ze vannacht als ze thuis kwam, flink gepakt zou worden.

Angela pakte haar fiets en bij de oude uitrusting, nou ja wat ervan over was dan, stond Tanja al te wachten en samen fietsten ze verder naar Zutphen. Naar de IJssel kade, waar zich de klein disco, de Boulevard bevond. Een tent met een kelder ruimte en een bar er boven.

Haar pa was daar al eens geweest met collega’s van de fabriek, die vonden het een ballentent, maar ja de jeugd dacht er anders over in , later is het verbouwd voor ander plubliek. Binnen waren de andere drie vriendinnen, Maaike, Birgitte en Ellen al aanwezig. De eerste ronde breezer bestelden ze zelf, in de disco bonkte de muziek hard, het was er warm en druk. Af en toe kneep een voorbijgaande jongen Angela in haar billen en ze voelde ook al een hand aan haar kutje.

Haar vriendinnen en ook andere meisjes hadden daar ook al last van, zoverre ze dat lastig vonden natuurlijk, dat was tegenwoordig normaal.

Haar pa had haar al wel eens verteld over uitstapjes, vroeger naar 68half in Zutphen en dancing Concordia in Hengelo…Gelderland. Maar tegenwoordig moest alles, harder, bloter en seks gerichter en dat kwam de slet wel goed uit.

De avond kabbelde voort en de meisjes kregen links en rechts drankjes aangeboden. De breezer vloeide dus rijkelijk en om een uur of twee ‘s nachts. Werd er een hitsig geil nummer gedraaid en bij Angela ging de knop om. Er gutste af en toe al wel wat geil uit haar kutje. Ze had al op het toilet een droog slipje aangetrokken en het natte in een plastic zakje in haar tasje gestopt. Maar er liepen nu toch ook alweer wat stralen geil glinsterend langs haar dijen naar beneden. Het was behoorlijk donker, daardoor viel het gelukkig niet zo op.

Het was nu eenmaal haar probleem, veel te gauw geil worden! Angela stapte met een breezer in haar hand, op de bar en ging seksueel dansen.

De jongens konden nu ook onder haar rokje kijken en zagen zilverachtige strepen over haar dijen. De brutaalste, tipte wat aan een vinger en rook er aan. Dit ging de eigenaar van de disco wel wat te ver.

Hij trok haar van de bar af en sommeerde haar de disco te verlaten. Ze werd naar buiten gekegeld en liep naar de overkant en linksaf daar kon je onderlangs de bult van ketjen lopen. Een groep jongens verlieten de bar ook en volgden haar! Ze werd ingehaald door een aantal, die plotseling bleven staan en ze dus werd ingesloten. Jij gaat ons nu, van onze harde pikken afhelpen. De eerste harde paal drong haar mondje binnen, ‘’zuigen breezer sletje!

Af en toe schoot de pik uit haar mond en kreunde ze luid, ‘’huuuu.. Ook haar mondje werd gevuld, er stonden er nog een paar op hun beurt te wachten. Twee van de jongens wilden dat ze beide pikken tegelijk in haar breezer mondje nam. Ze had niets te willen dus persten ze hun lullen naar binnen. De over gebleven knapen en ook die al eens klaar waren gekomen stonden er om heen, zich af te rukken. Angela kwam weer heftig klaar.

De jongens hielden haar geile kop goed vast zodat de twee pikken diep in haar mondje bleven zitten. Op het moment dat de twee pikken in haar mond klaar kwamen en met dikke stralen sperma haar mondje verder vulde kwamen de rukkers ook een voor een klaar en spoten haar ogen dicht en overal kletste wel een kwak sperma op haar lichaam.

Angela was al wat week in haar knieën, door de vele orgasmen. Dus toen de jongens de bosjes verlieten en weer naar de disco gingen alsof er niets gebeurd was. Bleef zij achter nog natrillend. Barend, een van de booteigenaren die afgemeerd lagen in het kleine jachthaventje in het centrum van de stad.

Had het schouwspel vanuit zijn boot gevolgd en was snel bij het meisje. Die kreeg een honden halsbandje om en werd zo de boot in getrokken. De man begon zich meteen aan haar te vergrijpen.

Haar geile plakkerige dijen die onder de sperma zaten en hij duwde wat vingers in haar zeiknatte kutje, onder luid gegrom en harde woorden. In die vieze kut van jou, maar ik ga jou toch neuken, geil kreng! Gore sperma bak, teef…godv! Dat hield minutenlang aan en haar pulserende kutje leek de pik naar binnen te zuigen en de man kwam zelf ook extreem heftig klaar, dat het hem zwart voor de ogen werd. Hij had nog nooit een kutje gehad die zijn pik zo vastklemde en het voelde aan als een explosie, zoals de sperma naar buiten werd geperst diep in dat nymfomane meisje.

De man wilde haar wel houden. Zodat hij haar elke keer kon neuken. Maar de vriendinnen van Angela kwamen er al aan zou eens tijd worden ook Want die waren op zoek naar haar en een van de jongens zei waar ze te vinden zou zijn.

Ze dreigden de man, de politie in te schakelen die gauw vijfhonderd euro gaf om dit te voorkomen. Het is toch donker,’’ reageerde Angela. Die kwam dan precies tegen haar gevoelige plekje! Monique kwam eigenlijk met een andere reden. Ze had verhalen gehoord over een Surinaamse jongen van 18 met een paal van 26 cm. Dat had haar de laatste tijd zo opgewonden dat ze de stoute schoenen had aangetrokken en naar deze discotheek was gegaan.

Opeens zag ze in een ooghoek een donkere jongen van een jaar of 18 staan. Hij was goed gekleed en had een aantrekkelijk lichaam. Even later viel het haar op dat meer vrouwen hem stonden aan te staren. Dat moest hem zijn. Monique werd van de gedachte dat die jongen naar haar keek nog meer opgewonden en begon nog meer tegen de danser aan te rijden.

Toen kon ze zich niet beheersen, ging van het podium af, en begon uitdagend voor de jongen te dansen. De jongen keek haar aan met een diepe blik. Monique voelde de adrenaline in zich opkomen en bekeek tijdens het dansen zijn prachtige lichaam. Ze verlangde nog meer naar deze heerlijke jongen. Ze sloeg haar armen om hem heen en negeerde de blikken van de andere bezoekers. Zij, die mooie blonde vrouw met dat prachtige lichaam, met zo'n jonge donkere knul. Ze drukte haar kruis tegen hem aan. Ze voelde iets gigantisch hards.

De jongen kuste haar en even later stonden ze heftig te tongen. De jongen fluisterde in haar oor dat hij wel een plek wist waar ze verder konden gaan. Hij was met een busje gekomen en daar achterin zaten geblindeerde ramen. Monique vond het allemaal best, want ze wilde maar één ding: Daar lag ze dan, achter in de bus op een matras, met die heerlijk jongen die haar streelde over haar schouders.

Hij kuste haar nek en ze voelde dat z'n hand onder haar jurk door naar haar linkerborst ging. Ze kreunde zacht toen hij haar tepel raakte. Toen hij er in kneep begon ze te kreunen: Hij deed haar truitje en bh uit en begon haar borsten te zoenen ze heeft een paar stevige borsten D-cup ondanks dat het grote borsten zijn staan ze toch vier over eind, door het gewicht zakken ze wat als haar BH uitgaat maar het zijn verder stevige jongens.

Haar tepels zien er ook heerlijk uit. Niet te groot geen bierviltjes maar ook zeker geen kleine speldenknopjes. Hij neem haar tepels een voor een in zijn mond, hij zuigt erop en bijt er zachtjes in, haar tepels zwellen steeds groter ze voelde zich heerlijk loom worden.

Ze liet zich helemaal gaan. Steeds meer gaf ze zich over aan de jongen. Monique was nu wel heel nieuwgierig naar z'n pik. Die moest gigantisch zijn had ze gehoord, zeker 26x6cm. Ze begon hem overal te strelen en haar handen gingen als vanzelf naar z'n broek. Ze deed hem uit en zag een ontzettend lange en harde paal door z'n slip. Ze kon niet wachten en trok de slip, met enige moeite, naar beneden. Wat ze toen zag had ze nog nooit gezien: Volgens haar was hij nog groter dan in de verhalen.

En die lul die was hard, ongelooflijk wat een kanon, en diepzwart. Hier schrok ze toch wel even van. Ze werd er een beetje bang van, maar tegelijkertijd nog geiler. Voorzichtig begon ze de pik bij de wortel te likken. Ze had aardig wat ervaring met pijpen, ze had haar ex-vriend zo vaak gepijpt. Ze ging verder met haar tong naar boven en genoot van ieder plekje op die harde dikke staaf. Uiteindelijk was ze bij de top aangekomen en begon de heerlijke eikel te verwennen.

Langzaam deed ze haar lippen open om te kijken of die erin paste. De jongen hielp haar een beetje, pakte haar bij de haren en stootte zijn eikel naar binnen. Ze werd nu in haar mond geneukt. Tot ongeveer de helft stootte hij de lul naar binnen. De lul kon net tussen haar lippen door. Monique moest haar mond helemaal open houden.

De pik ging steeds dieper en ze voelde hem achter in haar keel stoten. Toen pakte de jongen haar benen beet, trok ze uit elkaar, en kwam er tussen in staan. Zijn paal zette hij tegen haar spleetje en Monique huiverde een beetje bij de gedachte.

Toch ging ze nu krijgen waar ze zo naar had verlangd. Met de grote eikel duwde hij haar schaamlippen opzij. Hij heeft zijn lul er nu tot halverwege aan toe inzitten. Ze had haar benen nu zo ver mogelijk uit elkaar liggen en na een paar ferme stoten ramde hij hij zijn 26 cm lange neukkanon in een keer bij haar naar binnen, en Monique kreunde nog harder 'Mmmm, ohh, jaa, oeeeh, jaaa, oh schatje!

De jongen haalde de pik terug en begon nu echt te stoten. Monique voelde de eikel haar hele kut doorgaan en dat was een zalig gevoel. De enorme pik stootte harder en harder. Monique kon een hoop hebben. Ze genoot met volle teugen van deze heipaal die haar kut helemaal openrekte. Deze heerlijke, elegante 25 jarige blonde vrouw lag nu gewillig met haar benen wijd terwijl ze zich door een donkere knul van 18 liet naaien. En ze wilde zijn paal maar wat graag in haar kutje hebben.

Pak me dan lekker hard De jongen wist dat hij met een supergeile vrouw te maken had en beukte harder en dieper in haar natte kut. Monique wist niet meer hoe ze het had. Ze sloot haar prachtige, lichtbruine benen om de jongen, zodat hij nog dieper kon stoten. Hij beukte nu tegen haar baarmoeder aan. Zijn pik zat nog een stuk in haar ruw geneukte kut. Het geil en sperma kwam eruit lopen.

Hij zette haar op handen en knieën op de grond en ging tussen haar benen op zijn knieën zitten. Met een harde stoot drukte hij zijn dikke paal weer in haar hete gleuf. Op zijn hondjes gaf hij haar nog een enorm wilde beurt, Zo diep had ze nog nooit iets in zich gehad en het was een enorme ervaring. Ineens trekt de jongen zijn lul met een zuigend geluid uit haar kut. En hij zette deze tegen haar kontgat. Ze wist nu dat ze de gigantische paal in haar kont ging krijgen.

Ze wist dat het pijn zou doen maar ze wilde die pik in alle gaatjes gehad hebben. Hij drukte zijn snikkel tegen Monique's kringspier aan. Langzaam gleed zijn paal in deze vrouw. Zijn eikel rekte haar kont open. Langzaam begon hij nu te stoten. Bij iedere stoot ging hij weer wat dieper naar binnen. De pik ging in een rustig tempo in en uit haar goed gevormde achterwerk.

Haar mooie kont trok altijd veel bekijks bij mannen en dat vond ze heerlijk. Monique had zich al vaak en graag in haar kont laten neuken door haar ex-vriend, maar dit was toch weer iets heel anders. Deze diepzwarte lul, van gigantische omvang, penetreerde haar steeds dieper. Ze voelde dat zijn eikel nog groter werd en slaagde kreten 'Ooh, oooh, mmm, ja lekker stoten'. Haar nauwe anuswanden omklemden zijn lul als een strakke handschoen.

Neuk me hard neuk me hard in mijn kontje hmmmm! Ze voelde de paal diep in haar darmen en wist dat hij straks nog dieper ging komen. De jongen verhoogde opnieuw het tempo.


kreunend klaarkomen neuken in disco

..


Milf gelderland super geil wijf


kreunend klaarkomen neuken in disco