Tantra massage brabant tepels strelen

tantra massage brabant tepels strelen

Sensuele massage sex prive ontvangst almeretantra massage brabant tepels strelen


De erotische masseuse prikkelt, streelt en masseert alle erogene zones van uw lichaam op sensuele wijze. Een Tantra massage is een intensieve erotische ervaring, waarbij u door een bijzondere balans van ontspanning en spanning naar ongekende hoogten wordt gebracht, op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied. Een Tantra massage is een Body to Body massage waarbij u geniet van Bij Massage bij je thuis geniet u van een massage die bij u past.

Er zijn veel verschillende massages mogelijk. Ik ken alle technieken. Ik verwen u graag met een massage van uw voorkeur. Een sensuele Nuru massage, een extreem gladde massage iets voor u?

Wilt u de zinnenprikkelende sensatie van een Tantra massage ervaren? Durft u een erotische Bondage massage aan? Of kiest u voor Samen met uw partner een spannende erotische massage ondergaan. Heerlijk onschuldig en toch super sensueel.

Zien hoe uw liefje geniet en onder handen wordt genomen door mij, terwijl uzelf ook de sensatie ervaart van een heerlijke Body to Body massage. In een sfeervol ingerichte kamer met de juiste belichting en warmte, sensuele muziek, die ik creëer, worden u en uw Erotische naaktmassage met Happy End Volle rijpe dame van 58 jaar wil je graag naakt masseren om je te laten ontspannen waarbij Wederzijdse aanraking is toegestaan.

Met een erotisch hoogtepunt als beloning. Keuze uit drie kwartier voor Ontvangst kan in Helmond of Oirschot. Mail me voor verdere info. Body Intensief en Lingam Massage Tantra is een bewuste levenswijze die er vanuit gaat dat alles wat er in ons is een doel heeft, en er mag zijn, en daardoor niet onderdrukt hoeft te worden. In tegendeel; door alle gevoelens die er in ons leven te herkennen en te erkennen komen we dichter bij onszelf. Een belangrijk aspect van Tantra is dat deze leer het ook toestaat dat je seksuele gevoelens er mogen zijn en niet onderdrukt hoeven te worden.

De borsten zijn een krachtige erogene zone en de tepels zijn voor zowel mannen als vrouwen zeer gevoelig.

Deze massage is dus ideaal om uw erotische gedachten de vrije loop te laten. Neem de borsten van uw geliefde in uw handen en kneed ze zachtjes. Oefen lichte druk uit en laat weer los. Begin aan de zijkant en werk langzaam richting de tepel. Verdeel uw aandacht over beide borsten of streel ze een voor een. Wanneer u een man masseert, moet u uw handen lichtjes over zijn borstkas laten lopen.

Trek vervolgens zachtjes met een vinger cirkels over de tepel. Sommige mensen vinden het prettig als er zachtjes aan de tepel wordt getrokken tussen duim en wijsvinger. Tot slot kunt u met uw tong cirkels draaien rondom de tepel.


Milf zoekt sexdate prive ontvangst neuken zonder condoom


Vaak hebben partners sex na of tijdens een erotische massage, maar het is niet vanzelfsprekend. Het gaat er vooral om elkaar aandacht te geven en te verwennen en verwend te worden.

Wil je je partner verwennen met een erotische massage? De volgende tips kunnen bijdragen aan een leuke en opwindende massage voor jou en je partner. Bereid de massage voor, zorg voor: Extra tips voor de voorbereiding: Indien je een warmhoud-plaatje hebt, dan kan je de olie ook daar opwarmen en is het makkelijk om het warm houden. Koude handen zijn gewoon niet altijd lekker.

Zorg dus dat je lekker warme handen hebt. Dat kan heel simpel door ze even onder een warme kraan te houden of - als je de tijd hebt - ga lekker samen in bad. Zorg voor een relaxte, romantische, warme sfeer. Zorg ervoor dat de ruimte waar je je partner of elkaar gaat masseren goed op temperatuur is, niet te koud of te warm. Zet alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je je massage niet hoeft te onderbreken om op te staan.

Je kan een prettige romantische sfeer creëeren m. Maak het jezelf en de gemasseerde gemakkelijk. Begin met het masseren van de achterkant, de schouders, de rug, de benen en de billen. Laat je partner op de buik liggen en hem of haar zelf kiezen hoe ze het lekkerste ligt, met het hoofd op de armen of op een kussen. Een kussen onder de heupen is ook een aanrader, omdat de billen dan een stuk omhoog liggen en je dan beter bij de billen en het geslachtsdeel kan.

Dan de massage zelf Geen mens is hetzelfde, als je de partner al wat beter kent, dan ken je vast een aantal van zijn of haar gevoelige plekjes. Maar al ken je er een aantal, al masserend zal je erachter komen dat er nog veel meer plekjes zijn waar hij of zij zich graag laat aanraken en masseren.

Lekker masseren is de kunst van het aanraken. Masseren is zorgen voor ontspanning, maar erotisch masseren is vooral ook plagen en opwinden door het aanraken en masseren van de erogene zones. Ook al weet je dat je partner het lekker vindt aangeraakt te worden aan zijn of haar geslachtsdeel, werk daar langzaam naar toe, ga niet meteen op het geslachtsdeel af. Neem de tijd en laat je partner er naar verlangen.

Erogene zones en lichaamsdelen die je zeker niet moet vergeten bij het masseren: Het prettigste is om de rug en schouders in opwaartse richting van de bonderrug naar de schouders te masseren. Je kunt met je vlakke hand lange stevige bewegingen over de rug maken, maar ook cirkels draaien.

Masseer de rug en schouders eerst stevig en combineer dat erna door zachter en kriebelender te masseren. Streel de rug met je vingertoppen van boven tot aan de billen. Wissel je bewegingen af.

Billen zijn heerlijk om te masseren en om er gemasseerd te worden. Masseer ze zachtjes, maar billen kunnen ook best wat steviger worden gemasseerd.

Maak kneedbewegingen, masseer met 2 handen één bil of met beide handen beide billen tegelijk. Tussen de billen is het erg gevoelig, niet iedereen weet dat te waarderen, is het een eerste keer dat je je partner tussen de billen wilt masseren, doe dat dan voorzichtig en zachtjes.

Vooral rondom de anus is het erg gevoelig. Zachtjes bijten kan ook heel opwindend zijn. Dit is een gebied wat zich zowel leent voor een iets steviger als een erotische massage.

Belangrijk is alle beweging op de rug uit te voeren in de richting van het hoofd. De schouder bladen masseer je met de binnenkant van je vlakke hand. Wrijf met soepele ronddraaiende beweging naar buiten. Werk zo omhoog tot aan de schedel. De rug masseer je met de buitenkant van je hand. Maak een beweging van boven naar beneden van de nek tot net boven de billen.

Ook dit is net als schouders, nek en hals een zone waar je kunt beginnen met een iets stevigere massage binnenkant vlakke hand om dan langzaam over te gaan naar een erotische massage. Voor beide geslachten is dit een gevoelige plaast, vooral aan de buitenkant en daar waar de borsten overgaan in het lichaam. Hier kun je zachtjes strelen met de binnenkant van je hand of leg de binnenkant van je handen op de borsten en wrijf langzaam zodat jij de warmte van je hand overstraalt.

Voor de mannen, knijp " zachtjes" op de tepels met je duim en wijsvinger. Hier komen veel zenuwen samen. De buik is dus zeer gevoelig aan strelingen. Door met de buitenkant van je hand van boven naar beneden Fase 1: Fase 2 is dezelfde beweging van haar navel tot aan de schaamstreek. Vooral de binnenkant van de bovenbenen zijn gevoelig daar deze dicht bij de schaamstreek liggen; hier kun je ook met de buitenkant van je hand een beweging van beneden naar boven maken niet tegen haar vagina komen.

Voor de meesten is dit niet echt een erogene zone maar een voetmassage doet perfect dienst als start van de massage of als je partner enige rust wil brengen. Om kietelen te vermijden is het best dat je begint met de wreef en langzaam naar de voetzool overgaat. Binnenkant ellebogen en knieën: Door met de buitenkant van je hand hier te strelen stimuleer je deze erogene zone.

Handig hierbij is een ganzenveer waarbij je met de "pen" kant zachte streepjes trekt. Je kunt deze zone eerst voorzichtig met de buitenkant van je hand of een vinger stimuleren. Hierna kan jij je handen op de billen leggen en met je duimen van binnen naar buiten bewegen. Mooie zone om ook met een ganzenveer te bespelen. Plooien in zij en schaamstreek: Een uitstekende erogene zone om te stimuleren. Maak ook een beweging met de buitenkant van je hand van buiten naar binnen tot aan de schaamstreek.

Vrouwelijke genitale massage Doe eventueel wat glijmiddel in de palm van je hand. En begin zachtjes de binnenkant van haar bennen te masseren. Werk langzaam naar boven en masseer dan de volledige vulva, gevolgd door een interne clitorale massage.

Mannelijke genitale massage Doe wat glijmiddel in de palm van je hand en masseer dan zachtjes eerst de binnenkant van de benen en ga zo langzaam naar de penis en de testikels. De erotische massage bij mannen wordt geleid door één hoofdprincipe, het vertragen en het verlengen van de ejaculatie. Vraag of uw partner op het punt staat te ejaculeren.

Door je partner naar een piek te brengen zonder hem toe te staan om te ejaculeren, zal hij het orgasme veel intenser beleven. Lees ook eens de pagina over Tantramassage. Aan favorieten toevoegen Abonneer je nu op de RSS feed! Jouw mooiste foto's op groot formaat in een kwaliteit die ze verdienen. Klik hier voor alle info. Home Adres toevoegen F. Erotische massage Wat is erotische massage Een erotische massage is een opwindend lichaamsspel tussen twee mensen.

Voorbereiding Een goede erotische massage begint bij een gezellige en sensuele omgeving. Houding Voor de rug of schouders zit je best op je partner maar dan wel zo, dat je niet met je vole gewicht op diens lichaam leunt.

Massagetechnieken Zorg dat je handen lekker warm zijn. Erogene zones Bij een erotische massage is het belangrijk te weten wat de erogene zones zijn.